TERVETULOA  JOENSUUN LADUN SIVUILLE!

Sivuillamme pääset tutustumaan toimintaamme, liittymään jäseneksi ja jäsenenä lainaamaan  retkivarusteitamme.

Ajankohtaista

Lykynlammen kahvio avautuu jälleen 1.1. Talkoolaishaku on käynnissä. Vapaaehtoisia tarvitaan paitsi kahvioon, myös lumihommiin. Lue lisää täältä!

* * *

Muumien hiihtokoulun ohjaajakurssi järjestetään Joensuussa (Lykynlammella) la 22.1.2022.
Ilmoittautuminen  7.1.2022 mennessä. Jos olet kiinnostunut ohjaamaan lapsia Joensuun Ladun Muumien hiihtokoulussa, ota yhteyttä, niin neuvotellaan ilmaispaikasta koulutukseen.  Lisätiedot: Eija Sollo, eija.sollo@pp.inet.fi,  p. 0500 950 996.

* * *

Joensuun Latu hyväksyi syyskokouksessaan vuoden 2022 toimintasuunnitelman. Ensi vuonnakin nautitaan luontoliikunnasta ympäri vuoden, hiihtäen, luistellen, lumikenkäillen, patikoiden, juosten, pyöräillen, meloen ja soutaen. Jäsenille tarjotaan paitsi valmiita retkiä ja tapahtumia, myös koulutusta toiminnan järjestämiseen ja omatoimiseen retkeilyyn sekä varustelainausta.

Jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan (henkilöjäsenyys 26 €, perhejäsenyys 35 €).

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Marjatta Partanen. Hallitukseen valittiin uudelle kaksivuotiskaudelle Pentti Leskinen, Merja Mustonen, Sinikka Saavalainen sekä uusina jäseninä Arja Manninen ja Pilvi Tapio. Kaksivuotiskausi jatkuu Eija Sollolla, Tuula Turusella, Tanja Perkkiöllä ja Kirsi Soikkelilla. Hallituksen varajäseniä ovat Sointu Hyttinen ja Jukka Nieminen.

* * *

Ensilumen ladut Kontiolahden ampumahiihtokeskuksessa ovat nyt maksuttomassa käytössä. Hiihtovuoroja ei tarvitse enää varata. Kahvio suljettu su 5.12. - ma 6.12.

Kysely Joensuun liikuntapaikkojen käyttäjille

Millainen on hyvä liikuntapaikka? Vastaa kyselyyn 19.12. mennessä. Kyselyn tuloksia hyödynnetään uusien liikuntapaikkojen suunnittelussa ja rakentamisessa sekä nykyisten liikuntapaikkojen kunnostamisessa.

* * *

Joulukuun uutiskirje lähetettiin Joensuun Ladun jäsenille sähköpostilla 30.11. Jos et vielä saa kirjettä, pyydä se tällä lomakkeella.

* * *

Suomen Ladun syyskokous järjestettiin su 31.10. klo 9-13 Lappeenrannassa, Holiday Club Saimaalla. Voit katsoa tallenteen kokouksesta YouTube-linkin kautta osoitteessa suomenlatu.fi/kokouslive.

Onnittelut huomionosoituksen saaneille! Kiitos kaikille juhlaan osallistuneille!

Kuvia  ja tallenne 70-vuotisjuhlasta.

Noudatamme pandemia-ajan viranomaisohjeistusta. Tarkista ajantasainen tieto nettisivuilta, Facebookista ja sähköpostin kuukausittaisesta uutiskirjeestä.