Talviretki Patvinsuon kansallispuistoon teemalla "Partisaanien jäljillä" 16.-18.3.2018 .

13.2.2018

Terve: Opiskelen Riveria opistossa erä- ja luonto-oppaaksi. Järjestämme opiskelukaverini kanssa opintoihimme liittyvän retken Patvinsuon kansallispuistoon, jonne tarvitsemme muutamia "asiakkaita". Mikäli yhdistyksessänne on retkestä kiinnostuneita, niin voisitteko jakaa kutsua jäsenistöllenne. Lisätietoja laitan asiasta kiinnostuneille.

Yt: Tuomas Perkkiö

Talviretki Patvinsuon kansallispuistoon teemalla "Partisaanien jäljillä".

Retki on suunnattu kaikille ulkoilusta ja talviretkeilystä kiinnostuneille. Ohjelma sisältää mm. alueen sotahistoriaa, hiihtoretkiä ja talviretkeilyyn liittyvää asiaa. Osallistujilla on oltava perusretkeilyvarustus. Metsäsukset jne. tarvittavat erikoisvarusteet saa järjestäjältä! Majoittuminen viikonlopun aikana tapahtuu pe-la mökissä ja la-su lämmitettävässä puolijoukkueteltassa. Retki tulee kustantamaan joitakin kymmeniä euroa, sisältäen ruokailut lauantai-sunnuntai ja majoituksen sekä ohjelman. Matkat Patvinsuolle omakustanteisesti. Retken ohjelma alkaa perjantai iltana majoittumisella, mutta paikalle voi myös tulla lauantai aamuna. Retki loppuu sunnuntaina aamupäivällä.

Retkelle on ainoastaan rajallinen määrä paikkoja, joten toimi heti mikäli olet asiasta kiinnostunut! Yhteydenotot 18.2 mennessä!

Retken vastuullisena järjestäjänä toimii Riveria opisto Joensuussa.

Ilmoittautumiset ja yhteydenotot: lauritsalanres@gmail.com