Jäsenmaksuja ei laskuteta 1.10.2020 jälkeen jäseneksi liittyviltä

3.9.2020

Mikäli liityt jäseneksi 1.10.2020 - 1.1.2021 välisenä aikana, emme enää laskuta sinulta kuluvan vuoden jäsenmaksua. Joulukuun 2020 alkuun mennessä liittyneille lähetämme vuoden viimeisen Latu ja Polku -lehden.

Jäsenenä voit osallistua jäsenyhdistyksen toimintaan myös kuluvana vuonna, mutta ilman maksettua jäsenyyttä et ole oikeutettu jäsenkorttiin tai jäsenetuihin, esim. retkeilyvarusteiden vuokrausta, Jäähdytetyn Ladun yrityskortin käyttöä, alennukset sopimusyrityksissä jne. Jäsenkortin 1.10. jälkeen liittyneet saavat tammikuussa 2021 saapuvan jäsenmaksulaskun yhteydessä.

Mikäli haluat maksaa jäsenyyden jo kuluvalle vuodelle, ota yhteyttä Suomen Ladun jäsenpalveluun: jasenpalvelu@suomenlatu.fi.