Kunto Aitta, uusi yhteistyöyritys

1.10.2020

Kunto Aitta on Joensuulainen matalan kynnyksen liikuntakeskus joka on tarjonnut jo kymmenen vuoden ajan asiakkailleen mm. kuntosali-, ryhmäliikunta- sekä personal training palveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Niinivaaralla (Niinivaarantie 52) ja Karsikossa (Kettuvaarantie 16) – hyvien kulkuyhteyksien varrella. Ovemme ovat auki joka päivä klo 05-23 välillä.

Tarjoamme  seuraetuna -10% voimassaolevista normaalihinnoista. Etua ei kuitenkaan saa mahdollisista kampanja- tai tarjoushinnoista. Etu on tarkoitettu ainoastaan jäsentenne kuntoilun tukemiseen. Edun saamiseksi tulee mukana olla jäsenkortti,  josta käy ilmi, että henkilö on Joensuun Ladun jäsen.
Voimassaoleva hinnasto on osoitteesta http://www.kuntoaitta.com/hinnasto/. Hinnoista tullaan vielä vähentämään -10% erikoisalennus.

Meille ilo on jokainen uusi ihminen, joka löytää liikunnan pariin ja uuden suunnan elämälleen. Toivomme, että juuri Sinä voisit viihtyä Kunto Aitalla, saisit kokea olevasi aina tervetullut juuri sellaisena kuin olet ja että Kunto Aitan kuntosalit voisivat olla Sinulle juuri se paras paikka treenata. Sydämellisesti tervetuloa!

Lisätietoa meistä ja palveluistamme saat osoitteesta: www.kuntoaitta.com

Aleksi Asikainen

Kunto Aitta Oy