Talvikilometrikisan viimeinen viikko käynnissä

22.2.2021

Talvikilometrikisan maaliviiva alkaa pikkuhiljaa olla edessä. Kisaajilla on vielä tämä viikko aikaa polkea ja kartuttaa joukkueensa kilometrisaldoa. Kisassa on mukana 3 700 henkilöä, jotka ovat yhdessä polkeneet jo 800 000 kilometriä.

Talvikilometrikisaa 2021 on päästy polkemaan varsin talvisissa tunnelmissa läpi Suomen. Kisailijoita ovat aika ajoin haastaneet niin runsas lumentulo kuin paukkuvat pakkaset. Tämä ei ole kuitenkaan menoa haitannut. Instagramissa jaettujen kuvien perusteella meno pyörän päällä on ollut varsin hauskaa ja matkaa on taitettu kelissä kuin kelissä. 

Kisa päättyy 28.2., kilometrejä on aikaa merkitä 2.3. saakka

Talvikilometrikisa päättyy virallisesti 28.2. Kisaajilla on aikaa merkitä kilometrejään vielä kaksi vuorokautta tämän jälkeen eli 2.3. puoleen yöhön saakka. Toivomme, että kisaajat merkitsevät kilometrinsä mahdollisimman nopeasti. 

Arvomme kaikkien kisailijoiden kesken 1.3. kymmenen pyöräilyaiheista palkintoa. Kaikille arvonnassa voittaneille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Talvikilometrikisassa palkitaan tuttuun tapaan myös kaikkien sarjojen kolme eniten polkenutta joukkuetta. Ilmoitamme voitosta joukkueen kapteeneille 3.3. Sarja- ja arvontapalkinnot kisaan ovat lahjoittaneet Suomen Työsuhdepyörä ja Move&Go.  

Muistutuksena vielä, että joukkueet voivat liittyä Suomen Punaisen Ristin Ketjureaktio -kampanjaan kisan päättymiseen saakka. 

Pyöräilyn iloa viimeiseen kisaviikkoon!