Muumien retkeilykoulu alkaa 31.8.

Järjestämme syksyllä Muumien retkeilykoulua 6 - 9-vuotiaille lapsille Kuhasalossa tiistaisin 31.8., 7.9., 14.9. ja 21.9. klo 17.30 – 19.30.

Muumien retkeilykoulu on kahdeksan kerran kokonaisuus, jossa kullakin retkeilykoulukerralla käydään läpi yksi retkeilyn taitoalue. Retkeilykoulukerrat jakaantuvat neljään kertaan syksyllä ja neljään kertaan keväällä. Osallistumismaksu on Joensuun Ladun jäsenten lapsilta 20 € / syksy ja ei-jäsenten lapsilta 30 € / syksy.

Muumien retkeilykoulussa harjoitellaan retkeilytaitoja lapsilähtöisesti ja leikinomaisesti. Muumilaakson asukkaat innostavat lapsia luonnossa liikkumiseen. Lapset oppivat retkeilyyn tarvittavia taitoja ja tietoja leikkien, liikkuen ja yhdessä tekemisen kautta. Retkeilykouluun olennaisena osana kuuluu myös ympäröivän luonnon tutkiminen, retkieväiden nauttiminen, ryhmätoiminta ja vapaampi leikki. Muumien retkeilykoulussa ollaan aina ulkona, joten lapsilla tulee olla mukana repussa vaihtovaatetta, istuinalusta ja omat eväät. Ulkona ollaan säällä kuin säällä. 

Ilmoittautuminen alkaa 2.8. alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy 22.8. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat tiedot ennen retkeilykoulun alkua. 

Lisätiedot: Jenna Tahvanainen, lusitarius@hotmail.com, p. 045 166 4115