Ensilumen hiihtoviikko Kiilopäällä 27.11. - 4.12. - TÄYNNÄ

Matkustamme Kiilopäälle bussilla. Viikon ohjelmassa on omatoimisten hiihtoretkien lisäksi Kiilopään oppaiden vetämiä retkiä Kiilopään viikko-ohjelman mukaisesti. 

Majoitusvaihtoehdot

Majoitus (7 yötä) hotelli Niilanpäässä
* 2 hengen huone kahdelle 255 €/hlö
* 2 hengen huone yksin majoittuvalle 415 €
* 3 hengen huone (täynnä) kahdelle 255 €/hlö, kolmelle 225 €/hlö (etusija 3 majoittuvalle)
* 4 hengen huone (2 kpl) kahdelle 255 €/hlö, kolmelle 225 €/hlö, neljälle 210 €/hlö (etusija 3-4 majoittuvalle)

  • Majoitushinta sisältää aamupalan, liinavaatteet, lähtösiivouksen, iltasaunan päärakennuksen saunoissa, savusaunan perjantain yleisövuorolla sekä osallistumisen Kiilopään viikko-ohjelmaan.

Majoitus (7 yötä) hirsimökissä (2-4 hlöä) 625 €/mökki. Mökissä on kaksi sänkyä makuuhuoneessa sekä olohuoneen puolella levitettävä kahden nukuttava vuodesohva. Keittiössä mm. mikro ja keittolevy, ei uunia. Mökeissä myös sauna ja vaatteiden kuivauskaappi.

  • Aamupala ei sisälly majoituksen hintaan. Sen voi tilata ennakkoon pakettihintaan 80 €/hlö/7 vrk. Jos haluat aamupalan, varaathan sen ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Majoitushinta sisältää liinavaatteet, lähtösiivouksen, iltasaunan päärakennuksen saunoissa, savusaunan perjantain yleisövuorolla sekä osallistumisen Kiilopään viikko-ohjelmaan.

Päivällinen ei kuulu majoitusten hintaan.  Sen voi tilata ennakkoon pakettihintaan 142 €/hlö/7 vrk. Jos haluat päivällisen, varaathan sen ilmoittautumisen yhteydessä.

Bussikuljetuksen hinta on 120 €/hlö. Kyytiin voidaan ottaa myös pelkän kuljetuksen tarvitsevia, mikäli majoittujien lisäksi jää tilaa bussissa.

Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 8.9.2021 saakka. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Maksa varausmaksu 100 € heti ilmoittautumisen jälkeen Joensuun Ladun tilille FI62 1040 5000 5920 39. Kirjoita viestikenttään nimi/nimet, joita varausmaksu koskee. Huom! myös huonekaverin täytyy maksaa ennakkomaksu sekä täyttää ja lähettää  ilmoittautumislomake. Kun olemme saaneet ilmoittautumisesi ja varausmaksu näkyy Ladun tilillä, on varaus sitova ja voimassa. Lähetän vahvistussähköpostin ilmoittautumisesta. Retkikirjeen lähetän syksyllä.

Matka toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 30 henkilöä.

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä: Eila Partanen, eila.partsu@gmail.com, puh. 050  502 8440