Satumetsä Lykynlammella 5.9.2021

Perinteinen Pohjois-Karjalan Sydänpiirin, Joensuun Sydänyhdistyksen ja Karelia-ammattikorkeakoulun Satumetsä-ulkoilutapahtuma järjestetään 5.9. klo 10 - 14 Lykynlammella (Onttolantie 94). Tänä vuonna teemana on ”Luonnon supersankarit”. Erityisesti lapsiperheille suunnatuilla rastipisteillä tutustutaan mm. luonnon suojeluun ja kierrättämiseen.

Varaa aika! Koronaturvallisuuden vuoksi metsään mennään aikataulun mukaisesti! Ilmoittautuminen sähköpostitse eeva.kroger@sydan.fi 

Joensuun Latu on useampana vuonna hoitanut talkoolaisia tapahtuman liikenteenohjaukseen ja niin on tarkoitus tänäkin vuonna toimia.  Ilmoittaudu mukaan auttamaan leppoisaan tapahtumaan: Riikka Turunen, riikkaturunen17@gmail.com tai p. 044 2351981. Talkoolaisille tarjotaan pientä purtavaa päivän aikana.

PS: Tieturva 1 -kurssi olisi hyvä suorittaa verkossa ennen tapahtumaa, muttei ole pakollinen. Linkki kurssiin: https://vayla.fi/palveluntuottajat/koulutukset/tieturvakoulutukset. Kurssin voit tehdä kotona tietokoneen kautta kaikessa rauhassa ja tulostaa itsellesi todistuksen. Suorittaminen kestää 1 - 2 tuntia.