Viinijärven kierto pyöräillen 4.9.

Joensuun Ladun yhteisen pyöräilykesän päätökseksi on muutaman vuoden ajan tehty syyskesällä pitempi järven kierto. Tänä vuonna syyskuun ensimmäisenä lauantaina on tavoitteemme kiertää koko Viinijärvi. Myötäpäivään ajamme Ylämyllyn, Viinijärven, Sätöksen kautta Polvijärvelle, jossa pitempi lounastauko. Sieltä jatkamme Huhmarin sivuitse Puntarikosken kautta Joensuuhun. Matkaa kertyy yhteensä n. 115 km, jonkin verran myös hiekkapäällysteistä tietä. Matkavauhti tiistaipyöräilyjen tapaan kohtuullisen leppoisa 18 - 20 km/h. 

Lähtö klo 9.00 Joensuun Matkustajasatamasta Tuulaakin kupeesta.  Paluu klo 18 mennessä.

Matkaan tarvitset kunnossa olevan polkupyörän (myös valot!), sään mukaisen riittävän vaatetuksen (sää voi vaihdella matkan ja päivän aikana, vaikka tyyntä ja aurinkoista onkin tilattu), kypärän, juotavaa riittävästi, omia eväitä tarpeesi mukaan ja rahaa lounasta ja reitin varren mahdollisia muita ostoksia varten. Jos uiminen välillä kiinnostaa, niin uintikamppeet mukaan.

Ennakkoilmoittautuminen on hyvä, jotta esim. peruutuksesta mahdottoman sään takia tai muun syyn vuoksi voidaan tiedottaa. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 1.9. mennessä sähköpostiin: Ilkka Raittila, ilkka.raittila@gmail.com tai (varsinkin viime hetken peruutukset) p. 0400 137753