Neljän kanavan melonta 6.7. (Huom! Muuttunut ajankohta)

Jos tykkäät melonnan lisäksi tutustua kanaviin ruohonjuuri- eli tässä tapauksessa vedenpintatasolla, niin tämä on sopiva retki sinulle. Retkellä melotaan Valamosta Karvioon neljän kanavan kautta. Reitillä on Taivallahden kaksikammioinen sulkukanava, suluton Välikanava, Varistaipaleen nelikammioinen sulkukanava ja Karvion itsepalvelukanava. Vaikka iso osa ajasta menee kanavissa kellumiseen, melontataitoa ja -kuntoa pitää olla sen verran, että pystyy melomaan vähintään 20 km päivän aikana. 

Kokoontuminen lauantaiaamuna 6.7. klo 8 Hasanniemeen Joensuun Kauhojien vajalle, jossa pakataan kajakit kyytiin ja lähdetään sen jälkeen liikkeelle. Ennen kuin päästään vesille, tiedossa on autovenkslausta, sillä Karvion leirintäalueelle pitää viedä yksi auto, jolla voidaan melonnan päätyttyä hakea muut autot Valamosta.

Ajomatkat tehdään kimppakyydeillä mahdollisimman vähillä autoilla. Matkaa kertyy venkslausautoille n. 180 km ja muille n. 145 km. Polttoainekulut jaetaan osallistujien kesken. Sen, mikä polttoaineen hinta on heinäkuussa, tietää lähempänä ajankohtaa, jolloin voi laskea retken kulut.

Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 29.6.: toiminta@joensuunkauhojat.net

Kerro ilmoittautuessasi, onko sinulla käytössä auto, kattotelineet ja/tai vetokoukku. Ne, jotka tarvitsevat kajakin lainaan, hoitavat varauksen itse. Mukaan pitää ottaa rahaa kimppakyydin maksuun, retkieväät ja varavaatteet, päälle sään mukainen vaatetus. Retken maksimiosallistujamäärä on 12.