Tour de Pyhäselkä ja Saaristo Trail 23. - 24.7.

Pyöräretki Pyhäselän ympäri järjestetään nyt kaksipäiväisenä, jolloin päivämatkat pysyvät kohtuullisina ja aikaa jää hyvin tutustua Karelianpolkuihin kuuluvaan Saaristo Trailiin Oravisalossa ja Varpasalossa. Varusteet: kunnossa oleva polkupyörä (huoltoautoa ei ole), pientä evästä ja riittävästi juotavaa (evästäydennystä voi ostaa matkan varrelta), sään mukainen vaatetus, kypärä päähän, älä unohda uikkariakaan.  

Lähdemme Joensuun Matkustajasatamasta lauantaina 23.7. klo 9.30 ja ajamme Hammaslahden kautta Rääkkylään. Sunnuntaina kiertelemme Saaristo Trailin sora- ja hiekkateitä ja palaamme Joensuuhun Pyhäselän länsipuolta. 

Ajomatka lauantaina n. 60 km, sunnuntaina n. 90 km, jos Saaristo Trail kierretään kokonaan. Saaristo Trailista voi halutessaan kiertää myös osan tai jättää sen kokonaan ajamatta, jolloin sunnuntain matkaksi jää vajaa 60 km. Matkavauhti on asvaltilla noin 18 - 20 km tunnissa, taukoja pidetään tarpeen mukaan. 

Yöpyminen Koivuniemessä 1 - 4 hengen mökeissä, hinta 57 - 72 € / hlö, sisältää majoituksen, liinavaatteet, aamiaisen, illallisen ja saunan.  

Lisätiedot ja sitova ilmoittautuminen 12.7. mennessä: Merja Mustonen, mustonenmerjam@gmail.com, p. 040 832 7795

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä toiveesi majoituksesta ja majoitusseurasta.