65+ Kahvakuulalla kuntoon 4.4. - 16.5.

Voimaharjoittelua kotikonstein ilman kuntosalivälineitä 65-vuotiaille ja sitä vanhemmille latulaisille. Matalan kynnyksen ryhmä on tarkoitettu erityisesti heille, joilla on haasteita liikuntakyvyssä. Tarkoituksena on terveyden edistäminen ja toimintakyvyn tukeminen. Tavoitteena on liikuntasuositusten mukainen monipuolinen elämäntapa. Ryhmä sopii myös esim. polvi- tai lonkkaleikatuille.

Ensimmäisellä kerralla on terveyskuntotestit harjoittelun turvallisuuden varmistamiseksi. Toiminta sisältää ohjattuja terveysliikunnan tunteja, joissa kiinnitetään huomiota mm. tasapainoon ja kaatumisen ennaltaehkäisyyn, liikkuvuuteen ja venyttelyyn, lihashuoltoon, ravitsemukseen, uneen sekä mielen hyvinvointiin.

Kokoontumiskertoja on kuusi ja ohjaajina toimivat toisen lukukauden fysioterapeuttiopiskelijat. Ryhmään otetaan viisi osallistujaa. Ryhmä kokoontuu Tikkarinteen kampuksen peilisalissa (Tikkarinne 9) maanantaisin 4.4., 11.4., 25.4., 2.5., 9.5., 16.5. klo 9 - 10. Ensimmäinen kerta 4.4. alkaa klo 8.45. Ota oma kahvakuula mukaan, jos sinulla sellainen on.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen helmikuusta alkaen: fysioterapian lehtori Anu Pukki, p. 050 3016 348, anu.pukki@karelia.fi