Sydän- ja polkuretki - Kosken kuohut kiehtovat! 24.9. (avoin kaikille)

Sydän- ja polkuretki patikoidaan tänä vuonna hienon luonnon keskellä Ruunaan koskilla Lieksassa. Lähtö bussilla klo 8.20 Kirkkokadun matkailupysäkiltä, Joensuun taidemuseon edustalta, paluu klo 15.40 mennessä.

Perillä suuntaamme maastoon patikkareiteille. Muodostamme kaksi erivauhtista porukkaa, jotka kulkevat Siikakosken pikkulenkit. Nopeampi ryhmä, kahden kosken kierros, noin 5 km ja hitaampi, yhden kosken lenkki noin 3 km. Mahdollisuus kävellä myös lyhyemmin noin puolitoista kilometriä edestakaisin Siikakosken riipusillalle. Reitit ovat vaativuudeltaan keskitasoa ja kulkevat pääasiassa kangaspolkua ja pitkospuita vaihtelevassa maastossa. Taukoja pidämme tarpeen mukaan.

Mukaan omat, reilut reppueväät ja säänmukainen varustus sekä lähiomaisen puhelinnumero paperilapulla vasempaan takintaskuun. Kävelysauvat voivat helpottaa kulkemista. Evästely tapahtuu Siikakosken parkkipaikalla nuotion ääressä ja kotimatkalle
starttaamme noin klo 14.

Ilmoittaudu 19.9. mennessä Turusen Riikalle: riikkaturunen17@gmail.com tai p. 044 235 1981. Kerro nimesi ja puhelinnumerosi ilmoittautumisen yhteydessä. Retki on kaikille avoin. Ilmoitathan myös mahdollisesta peruutuksesta!

Hinta: 25 € (aikuiset) ja 10 € (alle 15-vuotiaat) sisältää bussikyydit, opastukset patikkapolulla sekä nokipannukahvit. Varaa sopiva raha käteisellä.

Lyhyesti Ruunaan alueesta: https://www.luontoon.fi/ruunaa