Iltamelontaretki 29.6.

29.6. klo 16 - 21 ISO JA KESKIMMÄINEN POLVIJÄRVI

Leppoisa iltamelonta suojaisille lähijärville, Isolle ja Keskimmäiselle Polvijärvelle. Melotaan rantoja seuraillen ja jos kierrämme jokaisen pohjukan, niin melontamatkaa kertyy maksimissaan 11 km. Retki sopii erittäin hyvin melontakurssin käyneille aloittelijamelojille. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan harjaannuttamaan melontataitojasi! 

Vaativuustaso: helppo.

Lähtö Hasanniemestä Joensuun Kauhojien vajalta (Länsiviitta 2) torstaina klo 16.00, ajomatka Polvijärvien väliselle kanavalle on n. 15 km (Ajo-ohje: Lentokentän pohjoispuolella kulkevalta Mertalammentieltä käännytään Mertalantielle, jota ajetaan 800 m ja käännytään vasemmalle kärrytielle ja 300 metrin päässä ollaan lähtöpaikalla).

Osallistujat varaavat itse kajakin Joensuun Kauhojilta tai Joensuun Ladulta. Paluu illalla noin klo 21. Retken jälkeen jokainen vastaa itse vajalla kaluston huollosta.

Jokainen vastaa itse myös retkieväistään, sillä reitillä ei ole palveluita. Taukoja pidetään sopivasti. Minimiosallistujamäärä on 3 retkeläistä, maximi 10, retki järjestetään säästä riippumatta.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä onko sinulla auto ja kajakin kuljetusmahdollisuus. Matkakustannukset jaetaan autokunnittain.

Ilmoittautumiset 26.6. mennessä: Katri Tiainen, tiaikatri@gmail.com tai Rauno Asikainen, rane.asikainen@gmail.com.

Retki-infon yksityiskohtineen lähetämme ilmoittautuneille 27.6. sähköpostilla, jossa vastaamme yhdellä kertaa myös mahdollisesti aikaisemmin tulleisiin kysymyksiin.