Päivämelonta Viinijärvellä 4.6. 

Päivämelonta Viinijärvelle, melontamatka 15 - 20 km, saarten suojaa ja osittain avointakin järvenselkää. Osallistujilta edellytetään myös selkävesien melontakokemusta.

Retkellä hyvä mahdollisuus bongata erilaisia vesilintuja. Retki ei sovi aloittelijoille. Vaativuustaso: keskivaativa.

Lähtö Hasanniemestä Joensuun Kauhojien vajalta (Länsiviitta 2) sunnuntaina klo 9.00, ajomatka Viinijärven uimarannalle (osoite Uimalantie 4, Viinijärvi) on noin 30 km. Osallistujat varaavat itse kajakin Joensuun Kauhojilta tai Joensuun Ladulta. Paluu sunnuntaina noin klo 18. Retken jälkeen jokainen vastaa itse vajalla kaluston huollosta. 

Jokainen vastaa itse myös päiväeväistään, sillä reitillä ei ole palveluita. Lähtöpaikan uimarannalle on talven aikana valmistunut uudet wc:t, grillikatos sekä laituri. Taukoja pidetään sopivasti, maataukoa pidetään Vekarusniemen uimarannalla. Minimiosallistujamäärä on 3 retkeläistä, maximi 10, retki järjestetään säästä riippumatta.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, onko sinulla auto ja kajakin kuljetusmahdollisuus. Matkakustannukset jaetaan autokunnittain. 

Ilmoittautumiset 1.6. mennessä: Katri Tiainen, tiaikatri@gmail.com tai Rauno Asikainen, rane.asikainen@gmail.com

Retki-infon yksityiskohtineen lähetämme ilmoittautuneille 2.6. sähköpostilla, jossa vastaamme yhdellä kertaa myös mahdollisesti aikaisemmin tulleisiin kysymyksiin.