Kaamosviikko Kiilopäällä - PERUTTU

25.11. - 2.12. KIILOPÄÄ

Ilmoittautumislomake löytyy tämän sivun lopusta.
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Matkustamme Kiilopäälle bussilla. Omatoimisten aktiviteettien lisäksi viikon aikana voi osallistua Kiilopään oppaiden vetämille retkille Kiilopään viikko-ohjelman mukaisesti.

Majoitusvaihtoehdot (7 yötä)

Hotelli Niilanpää
* 2 hengen huone kahdelle 255 €/hlö
* 2 hengen huone yksin majoittuvalle 415 €
Majoitushinta sisältää aamupalan, liinavaatteet, lähtösiivouksen, iltasaunan saunamaailman saunoissa sekä osallistumisen Kiilopään viikko-ohjelmaan.

Pohjan Tytär lomahuoneisto (2 henkilöä) 700 €/lomahuoneisto. Huoneistossa on makuusoppi kahdelle hengelle (vuoteet 80×200), varusteltu keittiö/keittonurkkaus, olohuone, takka, sauna, suihku, wc ja vaatteiden kuivauskaappi.

Hirsimökki (2-4 hlöä) 700 €/mökki. Mökissä on kaksi sänkyä makuuhuoneessa sekä olohuoneen puolella levitettävä kahden nukuttava vuodesohva, sauna ja vaatteiden kuivauskaappi. Keittiössä mm. jääkaappi, mikro ja keittolevy, ei uunia.

Pohjan Tytär lomahuoneiston ja hirsimökin majoitushinta sisältää aamupalan, liinavaatteet, lähtösiivouksen, iltasaunan saunamaailman saunoissa sekä osallistumisen Kiilopään viikko-ohjelmaan.

Pohjan Ukko (max. 10 hlöä) 1200 €/mökki, jossa kaksi makuuhuonetta, kaksi tilavaa parvea, kaksi wc:tä, sauna pesuhuoneineen, vaatteiden kuivauskaappi ja tv. Keittiössä jääkaappi-pakastin-yhdistelmä, sähköliesi, mikro, veden- ja kahvinkeittimet, astianpesukone.

Pohjan Ukko mökin majoitushintaan ei sisälly aamupala. Sen voi tilata ennakkoon pakettihintaan 84 €/hlö/7 vrk. Jos haluat aamupalan, varaathan sen ilmoittautumisen yhteydessä. Majoitushintaan sisältyy liinavaatteet, lähtösiivous sekä iltasauna saunamaailman saunoissa.

Kuvia ja lisätietoa majoituksista Kiilopään sivuilla / Majoitus.

Päivällinen ei kuulu majoitusten hintaan. Sen voi tilata ennakkoon pakettihintaan 170 €/hlö/7 vrk. Jos haluat päivällisen, varaathan sen ilmoittautumisen yhteydessä.

Saunamaailma sijaitsee hotelli Niilanpään päädyssä ja sisältää perinteisten naisten ja miesten saunojen lisäksi savusaunan sekä avannon Kiilopurossa. Avannossa voi käydä saunavuorojen ulkopuolellakin. Jos mielii avantoon, niin mukaan kannattaa ottaa uima-asu, joskin sen voi vuokrata vastaanotosta. Varaamme vuoron savusaunaan kaikille halukkaille ja ilmoitamme siitä erikseen.

Bussikuljetuksen hinta on 170-130 €/hlö riippuen lähtijöiden määrästä. Kyytiin voidaan ottaa myös pelkän kuljetuksen tarvitsevia, mikäli majoittujien lisäksi jää tilaa bussissa.

Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 28 henkilöä.

Ilmoittautumisaika 15.8. - 15.9. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla ilmoittautumislomakkeella (avataan 15.8.) Maksa varausmaksu 150 € heti ilmoittautumisen jälkeen Joensuun Ladun tilille FI62 1040 5000 5920 39. Kirjoita viestikenttään nimi/nimet, joita varausmaksu koskee. Huom! myös huonekaverin täytyy maksaa ennakkomaksu sekä täyttää ja lähettää ilmoittautumislomake. Kun olemme saaneet ilmoittautumisesi ja varausmaksu näkyy Joensuun Ladun tilillä, varaus on sitova ja voimassa. Tämän jälkeen lähetetään vahvistussähköposti ilmoittautumisesta.

Loppumaksu tulee maksuun 15.10. Retkikirje lähetetään lähempänä kaamosviikkoa.

Suosittelemme omaa matka- ja matkustajavakuutusta. Matkalla noudatetaan Joensuun Ladun matkaehtoja.

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä: Eila Partanen, eila.partsu@gmail.com, p. 050 502 8440 tai Kirsi Karjalainen, klakarjalainen@gmail.com, p. 050 512 9585