Sallan kansallispuiston päiväretket 9. - 16.9.

Sallan kansallispuiston päiväretket
Joensuun Latu järjestää ruskaviikon Suomen uusimpaan ja monimuotoiseen Sallan Kansallispuistoon. Majoitumme Sallainen Panvillagessa 6 hengen huoneistoissa, joissa 2 hengen huoneet. Mahdollisuus myös varata oma huone lisähintaan (tarkentuu myöhemmin). Huoneistoissa on täydellinen keittiö ja kylmätilat.                                                                                                                

Etukäteen on mahdollisuus tilata Sallan Kansallispuiston opastuskes-kuksesta aamiainen 18 €/hlö/vrk ja päivällinen 34,50 €/hlö/vrk (noutopöytä). Ilmoittautumiset ruokailuun elokuussa järjestettävässä infotilaisuudessa.

Päiväretkien pituudet vaihtelevat 11 - 25 km, vaativuustaso helposta vaikeaan, riippuen retken pituudesta. Oppainanne toimivat erä- ja luonto-oppaat Pilvi Tapio ja Tuula Turunen. Retkeillä voi myös omatoimisesti 3,5  - 5 km hyvin merkittyjä luontopolkuja. Tietoa Sallan Kansallispuiston reiteistä Luontoon.fi .

Hintaan sisältyy linja-autokuljetus kahtena päivänä viikon aikana. Ruskaretken hinta on n. 300 - 400 €, sisältää opastetun kierroksen Sallan sota- ja jälleenrakennusajan museoon.

Infotilaisuus lähtijöille elokuun puolivälissä, mistä ilmoitamme tarkemmin.

Lisätiedot: Tuula Turunen, thturunen@gmail.com, p. 050 372 6242

Sitovat ilmoittautumiset ja 100 euron ennakkomaksu 30.7.2023 mennessä:

Ennakkomaksu

Maksa ennakkomaksu 100 € ilmoittautuessasi  tämän linkin kautta “Sallan kansallispuiston päiväretket ENNAKKOMAKSU”. Linkki johtaa Joensuun Ladun varusteiden varausjärjestelmään, jota käytetään myös tämän reissun  ennakkomaksun ja myöhemmin loppumaksun maksamisessa. Tekstejä ei ole räätälöity näiden maksujen maksamista vastaaviksi. Kehitämme palvelua mahdollisuuksien mukaan. Omien tietojesi antamisen jälkeen sinun täytyy hyväksyä Ehdot. Tämän jälkeen pääset suorittamaan maksun loppuun Tilaa-painikkeella. 

Loppumaksu (eräpäivä 25.8.2023)

Loppumaksu maksetaan tämän linkin (linkki avataan kun matkan hinta on tarkentunut) kautta “Sallan kansallispuiston päiväretket LOPPUMAKSU”. Linkki johtaa Joensuun Ladun varusteiden varausjärjestelmään, jota käytettiin jo ennakkomaksun maksamisessa. Maksaminen tapahtuu verkkokaupan tapaan. Omien tietojesi antamisen jälkeen sinun täytyy hyväksyä 'Ehdot'. Tämän jälkeen pääset suorittamaan maksun loppuun Tilaa-painikkeella.