Linturetki 6.5. PERUTTU

Joensuun Ladun linturetki jouduttiin perumaan, mutta Pohjois-Karjalan Lintutieteellisen yhdistyksen retket ovat kaikille avoimia:
https://www.facebook.com/pklty/events

-Lintutorni-ilta Joensuun Noljakassa Höytiäisen kanavan suiston lintutornilla keskiviikkona 10.5.2023. Opas päivystää kaukoputkineen paikalla klo 17–19. Tornille voi tulla ja poistua oman aikataulun mukaan. Paikalle löytää Iisakintieltä suiston parkkipaikalle ja edelleen pitkospuita pitkin tornille. Lisätietoja Jani Varis (040-5830355).


-Aina arvoituksellista sisämaan arktikaa tarkkaillaan porukalla helatorstai-aamuna 18.5.2023 klo 5-8 Pyhäselän rannalla Niittylahden aallonmurtajalla. Toiveissa olisi nähdä arktisille pesimäalueilleen matkaavia vesilintuja ja hanhia. Paikalle voi tulla ja poistua oman aikataulun mukaan. Päälle kannattaa pukeutua lämpimillä vaatteilla ja tietenkin varautua hyvillä retkieväillä. Osoite on Vitasniementie. Autot tulee parkkeerata niin, etteivät ne häiritse rannan muuta liikennettä. Lisätietoja Jani Varis (040-5830355)


-Yölaulajaretkelle kokoonnutaan Reijolan ST1 huoltoaseman parkkipaikalla (osoite Vanha Valtatie 6) lauantaina 10.6. klo 22. Retkellä pyöräilemme rauhalliseen tahtiin ja kiertelemme lähialueen pelto- ja pensaikkoalueita. Toiveissa on kuulla mm. satakieliä, kerttusia, sirkkalintuja ja ruisrääkkiä. Retken kesto on n. 3 tuntia. Lisätietoja Jani Varis (040-5830355 Kaikki ovat retkelle tervetulleita!

Retkellä säävaraus! Sateella ja/tai kovalla tuulella retkeä ei järjestetä.