VIESTINTÄ - TIEDOTUS - SÄÄNNÖT - PÖYTÄKIRJOJA...

Jns Ladun tapahtumista ennakkotieto sähköpostiin

Haluan, että Joensuun Ladun tapahtumista ilmoitetaan allaolevaan sähköpostiini ennakkoon kuukausitiedotteella.
Lähetä -napin klikkauksella tietosi ohjautuu Merja Mustosen sähköpostiin.

Osoitetietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin; EI esimerkiksi suoramarkkinointiin.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

VIESTINNÄN LINJAUKSIA 2017 -- >

PDF-tiedostoVIESTINNÄN LINJAUKSIA.pdf (86 kB)

Vuonna 2020 ilmestyy kaksi jäsenlehteä

Vuoden 2020 toimintasuunnitelmassa on kaksi jäsenlehteä, joulukuussa 2019 ja toukokuussa 2020. Joensuun Latu muistuttaa jäseniään tulevista tapahtumista kuukausittain sähköpostitse lähetettävällä uutiskirjeellä. Tiedotusta hoitaa Merja Mustonen, joensuunlatu@gmail.com, p. 050 3378460.

Viestintää verkossa

Joensuun Latu tiedottaa myös näillä nettisivuillaan. Pistäkääpä lukijat tulemaan palautetta ja julkaistavaa aineistoa sähköpostitse joensuunlatu@gmail.com. Käyttäkää myös Facebook'ia ja palautekanavaa ahkerasti. Netti- ja FB-sivujen pääkäyttäjä on Risto Paanala, ristopla@elisanet.fi, p. 045 638 3347.

Kannattaa seurata myös sanomalehtien ja paikallisten radiokanavien menovinkkipalveluja.

Ilmoittaudu tapahtumiin myös tekstiviestillä

Erityisesti Lykynlammen kahvioon ja muidenkin tapahtumien järjestelyihin voi ilmoittautua gsm-tekstiviestein netti-ilmoittautumisen lisäksi. Muista lisätä nimesi ja yhteystiedot.

Aikaisemmat jäsenlehdet .pdf -tiedostoina löydät tästä.

Uutiskirjeiden vastaanottajien sähköpostiosoitteet poimitaan suoraan Suomen Ladun jäsenrekisteristä. Jos et vielä saa uutiskirjeitä, ilmoita sähköpostiosoitteesi Merjalle (merja.mustonen@joensuu.fi tai oheisella lomakkeella), niin osoitteesi lisätään jäsenrekisteritietoihisi. Muista ilmoittaa myös, jos sähköpostiosoitteesi muuttuu.

JOENSUUN LATU ry:n toiminta-ajatus

Edistämme ulkona tapahtuvaa, terveyttä edistävää liikuntaa sekä yhdessäoloa.

Järjestämme ympäri vuoden liikunta- sekä virkistystapahtumia kaiken ikäisille ja kuntoisille liikkujille.

Verkostoitumalla alan muiden toimijoiden kanssa monipuolistamme lajivalikoimaamme.

Mielipitein ja lausunnoin vaikutamme liikunnan olosuhteisiin.