Puheenjohtajien pääkirjoitukset jäsenlehdissä:

PDF-tiedostoPuheenjohtajan terveiset 2_2020.pdf (359 kB)
Puheenjohtajan terveiset jäsenlehteen 2 / 2020
PDF-tiedostoPuheenjohtajan terveiset2020.pdf (300 kB)
Puheenjohtajan terveiset vuodelle 2020

Puheenjohtaja Hannu Melinin pääkirjoitukset vv. 2018 - :

PDF-tiedostoHannu Melin.pdf (5.7 MB)
Puheenjohtajan terveiset jäsenlehteen 2 / 2018

Puheenjohtaja Liisa Ouran pääkirjoitukset vv. 2013 - 2017:

PDF-tiedostoPUHEENJOHTAJAN TERVEISIÄ SYKSYLLE 2014.pdf.pdf (1.3 MB)
Jäsentiedote 2 / 2014
PDF-tiedostoPUHEENJOHTAJAN TERVEISIÄ VUODELLE 2014.pdf (567 kB)
Jäsentiedote 1 / 2014

Puheenjohtaja Eero Ouran pääkirjoitukset vv. 2003 - 2012:

Lyhyt esittely v 2002: Olen 53-vuotias keskussairaalan lääkäri, tällä hetkellä projektitöissä. Määrään säännöllisesti ihmisille liikuntareseptejä.

Edellinen vakava harrastukseni oli purjehdus. Liikuin kaukana ja laajalti, näin ja koin paljon. Purjehduksenopettajan lisenssi on edelleen voimassa. Vuodet 89-96 toimin Joensuun Pursiseuran puheenjohtajana, edelleen kunniapuheenjohtaja. Vene meni myyntiin kohta, kun kävin -94 Haltin ahkiovaelluksen. Se tarttui heti! Sen jälkeen ei ole ollut muuta elämisen arvoista elämää!

Hidas ja hikinen kulkeminen on minulle ylivertainen tapa liikkua. Olen tehnyt aika pitkiä retkiä – poikkeavan pitkiä ja kauas. Minulla on erinomainen kävely- ja hiihtotoveri–vaimoni. Olen Suomen Ladun koulutettu opas, vetänyt pikkuporukoita.

Viime kesänä hurahdin pahasti melontaan, 2000km sitä.

Hengenkulttuuri: soitan käyrätorvea mm. Joensuun kaupunginorkesterissa.

Terveysliikunnan harrastajana en ole hyvä esimerkki toisille. Nautin aivan liian isoista annoksista ja lähes epäterveellisesti. Eräs esimerkki tammikuun ”Latu ja Polku” lehdessä. Lisää valokuva- ja varusteilloissa.

Tavataan ladulla tai polulla, kokouksessa tai tapahtumassa! ...............................Eero