Joensuun Latu ry:n johtokunta v. 2019

Kysy kirjepostiosoitetta (=kotiosoitetta) alla olevilta johtokunnan jäseniltä!

Hannu Melin

p. 040 773 5767, hannu.melin@gmail.com

Hannu on ollut Ladun puheenjohtajana nyt vuoden ajan. Liikkuu mielellään suksilla ja polkupyörällä. Myöskin vaelluskengät ja lenkkitossut löytyvät useasti jaloista.

Marjatta Partanen

Varapuheenjohtaja

p. 050 341 7940,
marjatta.partanen@gmail.com

Marjatta on ollut Joensuun Ladun jäsen yli 20 vuotta ja sinä aikana mukana monissa mukavissa jutuissa. Nykyisin hänen vastuutehtävänsä on rekrytoida Lykynlammen kahvion talkoolaiset. Hän pyöräilee, hiihtelee, laskettelee, päiväretkeilee, mökkeilee, marjastaa ja nauttii kaikenlaisesta ulkona olosta.

Merja Mustonen

Sihteeri, tiedotusasiat

p. 050 337 8460, merja.mustonen@joensuu.fi

Merja on hoitanut sihteerin ja tiedottajan hommia Joensuun Ladussa muutaman vuoden ajan. Joutavina hetkinään hän mm. pyöräilee, hiihtää ja päiväretkeilee, välttelee moottoreilla liikkumista ja löytää luonnosta helposti ihmeteltävää.

Kari Kettunen

p. 050 554 5133, kj.kettunen@gmail.com

Kari on toiminut Joensuun Ladun varaston avaimenhaltijana ja Lykynlammen kahvion yleismiehenä, uusi mies johtokunnassa.

Hän hiihtää, laskettelee, matkaluistelee, lumikenkäilee, pyöräilee, geokätköilee ja golfaa.

Jukka Nieminen

p. 0400 682 071, j.niemi@hotmail.com

Jukka eläkeläinen kävelee, pyöräilee, soutelee ja moottorikelkkailee. Jos aikaa jää, hän harrastaa vanhoja koneita.

Eija Sollo

p. 0500 950 996, eija.sollo@pp.inet.fi

Eija kiinnostui lasten hiihdon ohjauksesta, liittyi Latuun vuonna 1982 ja on siitä lähtien pysynyt laduilla, poluilla ja pyörän päällä.

Tuula Turunen

p. 050 372 6242, thturunen@gmail.com

Tuula harrastaa pitkiä ja lyhyitä vaelluksia kesällä ja talvella, murtomaahiihtoa, melontaa , maastopyöräilyä ja on Vesikon vakioasiakas. Sienestys ja marjastus Patvinsuon kansallispuistossa ja lähiympäristössä on hänen mielestään parasta terveysliikuntaa.

Koulutukseltaan Tuula on mm. luonto- ja eräopas, on hoitanut Patvinsuon kansallispuiston palveluja vuodesta 2013, tällä hetkellä veljensä Pekan auttavana kätenä.

Liisa Oura,

varajäsen

p. 040 829 4239,
liisa.oura@gmail.com

Liisa pitää retkeilystä ja vaelluksista patikoiden, reppua tai rinkkaa kanniskellen, hiihtäen, lumikenkäillen, retkiluistimillakin jos talvi sen sallii. Poluilla juoksennellen ja vesillä meloen. Kaikkia näitä puuhia myös pienissä porukoissa muiden latulaisten kanssa. Haluaa oppia lisää linnuista, sammalista, sienistä ja jäkälistä. Retkivuoden huippu on parin viikon ahkiovaellus avotunturissa.

Jorma Pitkänen,

varajäsen

p. 050650549,
jjp@pp.inet.fi

Jorma on palannut monen vuoden jälkeen johtokunnan varajäseneksi. Jorma kävelee, pyöräilee, hiihtää, päiväretkeilee, geokätköilee, frisbeegolfaa ja lukee.

TAPAHTUMIEN JÄRJESTELYIHIN TARVITAAN VASTUUHENKILÖIDEN LISÄKSI VAIHTELEVA JOUKKO MUITA TALKOOLAISIA.

ILMOITTAUDU AJOISSA TAPAHTUMATALKOOLAISEKSI KO. VASTUUHENKILÖLLE. MYÖS TEKSTIVIESTI KÄY !