Askelmerkkejä ohjaamiseen ja Vapaaehtoistoiminta jäsenyhdistyksissä -koulutukset

Hei kaikille!

Nyt on koulutuksia tulossa Savo-Karjala latualueelle, kevätkoulutus on 25.1.2020 Kunnonpaikassa Vuorelassa, koulutuksen nimi on Askelmerkkejä ohjaamiseen. Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta 29.12.2019 mennessä, koulutus toteutuu, jos vähuntään 8 ilmoittautujaa.

oinen koulutus on se Vapaaehtoistoiminta jäsenyhdistyksissä, josta on ollut paljon puhetta syyskokouksissa. Ilmoittautuisia myös tänne oheisen linkin kautta. Koulutuksesta lisää liitteessä. Ilmoittautukaa lyytin kautta oheisesta linkistä, majoittautumiset Kirsi hoitaa sitten ilmoittautuneiden mukaan, kai jonkinlaisen huonetoveritoiveen voinee laittaa. Tämä koulutus siis Kajaanissa hotelli Kajanuksessa ensin kaksi päivää 15. - 16.2.2020 ja elokuussa 23.8.2020 jatko.

www.lyyti.in/vapaaehtoinen-savokarjala

Muistuttaisin myös, että työryhmiin hakuaika 27.11.2019 saakka ja vuoden jäsenyhdistyshaku webropol-linkki avautuu 16.12.2019 ja haku 26.1.2020 mennessä, joista aluetyöryhä valitsee yhden yhdistyksen jatkoon ja esittää järjestötoimikunnalle perusteluineen! Valittu yhdistys julkistetaan Suomen Ladun järjestön kevätkokouksessa.

Kaikki nyt innolla hakemaan koulutuksiin ja myös tekemään vuoden jäsenyhdistyshakemusta! Nyt, kun lumet suli eikä enää pääse hiihtämään, on siihen sopivasti aikaa! Mukavaa joulunodotusta!

Terveisin Kirsi Tenhunen, puh. 050 916 0668 tai  kirsian(at)gmail.com.

Savo-Karjala latualueen alueyhdyshenkilö