Viestintä, johtokunta, jäsenedut ja -maksut, kokoukset, pöytäkirjat, säännöt ...

Jns Ladun tapahtumista ennakkotieto sähköpostiin

Haluan, että Joensuun Ladun tapahtumista ilmoitetaan allaolevaan sähköpostiini ennakkoon kuukausitiedotteella.
Lähetä -napin klikkauksella tietosi ohjautuu Merja Mustosen sähköpostiin.

Osoitetietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin; EI esimerkiksi suoramarkkinointiin.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

VIESTINNÄN LINJAUKSIA 2017 -- >

PDF-tiedostoVIESTINNÄN LINJAUKSIA.pdf (86 kB)

Vuonna 2019 ilmestyy kaksi jäsenlehteä

Vuoden 2019 toimintasuunnitelmassa on kaksi jäsenlehteä. Lehdet ilmestyvät neliväri-painatuksena - joulukuussa 2018 ja toukokuussa 2019. Tiedotuksen vastuuhenkilönä on Merja Mustonen, joensuunlatu@gmail.com, p. 050 3378460.

Joensuun Latu muistuttaa jäseniään tulevista tapahtumista kuukausittain sähköpostitse lähetettävällä uutiskirjeellä.

Viestintää verkossa

Joensuun Latu tiedottaa myös näillä nettisivuillaan. Pistäkääpä lukijat tulemaan palautetta ja julkaistavaa aineistoa sähköpostitse joensuunlatu@gmail.com. Käyttäkää myös Facebook'ia ja palautekanavaa ahkerasti.

Muita tiedotuskanavia ovat sanomalehtien KARJALAN HEILI ja KARJALAINEN järjestö- ja menoinfo.fi -palstat.

Tiedotteita tiedotusvälineille lähetetään ja tiedotustilaisuuksia pidetään tarpeen mukaan.

Ilmoittaudu tapahtumiin myös tekstiviestillä

Erityisesti Lykynlammen kahvioon ja muidenkin tapahtumien järjestelyihin voi ilmoittautua gsm-tekstiviestein netti-ilmoittautumisen lisäksi. Muista lisätä nimesi ja yhteystiedot.

Aikaisemmat jäsenlehdet .pdf -tiedostoina löydät tästä.

Uutiskirjeiden vastaanottajien sähköpostiosoitteet poimitaan suoraan Suomen Ladun jäsenrekisteristä. Jos et vielä saa uutiskirjeitä, ilmoita sähköpostiosoitteesi Merjalle (merja.mustonen@joensuu.fi tai oheisella lomakkeella), niin osoitteesi lisätään jäsenrekisteritietoihisi. Muista ilmoittaa myös, jos sähköpostiosoitteesi muuttuu.

JOENSUUN LATU ry:n toiminta-ajatus

Edistämme ulkona tapahtuvaa, terveyttä edistävää liikuntaa sekä yhdessäoloa.

Järjestämme ympäri vuoden liikunta- sekä virkistystapahtumia kaiken ikäisille ja kuntoisille liikkujille.

Verkostoitumalla alan muiden toimijoiden kanssa monipuolistamme lajivalikoimaamme.

Mielipitein ja lausunnoin vaikutamme liikunnan olosuhteisiin.