Viestintä, johtokunta, jäsenedut ja -maksut, kokoukset, pöytäkirjat, säännöt ...

Jns Ladun tapahtumista ennakkotieto sähköpostiin

Haluan, että Joensuun Ladun tapahtumista ilmoitetaan allaolevaan sähköpostiini ennakkoon kuukausitiedotteella.
Lähetä -napin klikkauksella tietosi ohjautuu Merja Mustosen sähköpostiin.

Osoitetietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin; EI esimerkiksi suoramarkkinointiin.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Vuonna 2018 ilmestyy kaksi jäsenlehteä

Vuoden 2018 toimintasuunnitelmassa on kaksi jäsenlehteä. Lehdet ilmestyvät neliväri-painatuksena - joulukuussa 2017 ja toukokuussa 2018. Tiedotuksen vastuuhenkilönä on Merja Mustonen, joensuunlatu@gmail.com, p. 050 3378460.

Joensuun Latu muistuttaa jäseniään tulevista tapahtumista kuukausittain sähköpostitse lähetettävällä uutiskirjeellä. Jos et vielä saa uutiskirjettä, ilmoita sähköpostiosoitteesi Merja Mustoselle, merja.mustonen@jns.fi. Muista ilmoittaa myös, jos sähköpostiosoitteesi muuttuu. Käytä oikean palstan ilmoittautumislaatikoita!

Viestintää verkossa

Joensuun Latu tiedottaa myös näillä nettisivuillaan. Pistäkääpä lukijat tulemaan palautetta ja julkaistavaa aineistoa sähköpostitse joensuunlatu@gmail.com. Käyttäkää myös Facebook'ia ja palautekanavaa ahkerasti.

Muita tiedotuskanavia ovat sanomalehtien KARJALAN HEILI ja KARJALAINEN järjestö- ja menoinfo.fi -palstat.

Tiedotteita tiedotusvälineille lähetetään ja tiedotustilaisuuksia pidetään tarpeen mukaan.

Ilmoittaudu tapahtumiin myös tekstiviestillä

Erityisesti Lykynlammen kahvioon ja muidenkin tapahtumien järjestelyihin voi ilmoittautua gsm-tekstiviestein netti-ilmoittautumisen lisäksi. Muista lisätä nimesi ja yhteystiedot.

Aikaisemmat jäsenlehdet .pdf -tiedostoina löydät tästä.

Vastaanottajien sähköpostiosoitteet poimitaan suoraan Suomen Ladun jäsenrekisteristä. Jos olet aiemmin saanut uutiskirjeet ja ne nyt lakkaavat tulemasta, ilmoita myös siitä Merjalle, niin osoitteesi lisätään jäsenrekisteritietoihisi.

VIESTINNÄN LINJAUKSIA 2017 -- >

PDF-tiedostoVIESTINNÄN LINJAUKSIA.pdf (86 kB)

JOENSUUN LATU ry:n toiminta-ajatus

Edistämme ulkona tapahtuvaa, terveyttä edistävää liikuntaa sekä yhdessäoloa.

Järjestämme ympäri vuoden liikunta- sekä virkistystapahtumia kaiken ikäisille ja kuntoisille liikkujille.

Verkostoitumalla alan muiden toimijoiden kanssa monipuolistamme lajivalikoimaamme.

Mielipitein ja lausunnoin vaikutamme liikunnan olosuhteisiin.