Hyvinvointia metsästä elokuussa 2019 (Täynnä)

Eini Eroselle on 15.7. mennessä ilmoittautunut tarvittava määrä osallistujia (11henkilöä). Eini on luvannut ilmoittaa ilmoittautuneille henkilökohtaisesti tarkemman päivän päivän heti kun saa varmistuksen opettajalta suunnitelman toteutukseen.


Lähde mukaan kokemaan metsän hyvinvointivaikutuksia!

Karelia AMK:n fysioterapeuttiopiskelijat Salla Leinonen, Eini Eronen ja Antti-Eemeli Seppälä toteuttavat Joensuun Ladun kanssa yhteistyössä matalan kynnyksen tapahtuman Kuhasalossa. Ohjatun voimaannuttavan luontotuokion aikana pääset ryhmässä tutustumaan erilaisiin stressinhallintakeinoihin ja kokemaan luonnon voimaannuttavan vaikutuksen hyvinvointiin.

Tapahtuma on osa opinnäytetyötä. Toteutuksessa sovelletaan Green Care -ajattelua ja psykofyysisen fysioterapian harjoitteita sekä menetelmiä.

Tarvitsemme 12 metsän hyvinvointivaikutuksista kiinnostunutta henkilöä mukaan ilmaiseen tapahtumaan, joka järjestetään elokuun aikana. Tarkempi aika ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa. Jos tavoitteenasi on ennaltaehkäistä stressiä ja oppia stressin hallintakeinoja luontoa hyödyntäen, ilmoittaudu mukaan! Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 15.7. mennessä: Eini Eronen, eini.eronen@edu.karelia.fi