Kevätretki Patvinsuolle 21.4. – 22.4.2018

Suomun luontotupa Patvinsuon kansallispuistossa

Lähde mukaan kevätretkelle Patvinsuon kansallispuiston nauttimaan taianomaisista mäntykankaista, sekä silmänkantamattomiin ulottuvista aapasoista! Tällä retkellä hiihdämme Patvinsuon keväthangilla, leiriydymme Nälmänjoen telttailualueelle, nautimme herkullista nuotiolla valmistettua ruokaa sekä ihailemme luonnon heräämisen merkkejä pitkän talviunen jälkeen.

Retkikuvaus:

Saavuttuamme Lahnalammen pysäköintialueelle valmistelemme ahkiot lähtökuntoon. Valmistelujen jälkeen suuntaamme pohjoiseen kohti Nälmänjoen telttailualuetta. Kolmen kilometrin etapin jälkeen saavutamme kohteemme,  perustamme leirin ja opettelemme talviretkeilyn perusteita.

Leirin perustamisen ja päivällisen jälkeen jätämme ahkiot ja muun raskaan varustuksen leiriin ja teemme hiihtoretken suolle kevyessä varustuksessa. Leiriin palattuamme nautimme iltapalaa ja valmistaudumme yöpymiseen.

Seuraavana aamuna aamupalan jälkeen puramme leirin sekä pakkaamme varusteet lähtökuntoon. Tämän jälkeen hiihdämme takaisin Lahnalammen pysäköintialueelle, josta lähdemme Joensuuhun.

Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta talviretkeilystä.

Ajankohta:

·         21.4. klo 12.00  – 22.4.2018 klo 14.00.

·         Lähtö Joensuusta lauantaina 21.4. klo. 12.00. Takaisin Joensuussa olemme seuraavana päivänä viimeistään klo. 14.

Ryhmäkoko: 4-6 henkilöä. Hinta: 50€/henkilö

Hintaan sisältyy:

·        Kuljetukset Joensuusta Patvinsuolle ja takaisin

·        Opastus

·        Päivällinen, iltapala ja aamupala

·        Kalusto: Sukset, Finngrip-siteet, sauvat ja lumikengät. Ahkio, Hilleberg-tunneliteltat.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset viimeistään 17.4.2018.

Tuomas Törmänen

tuomas.ttormanen@gmail.com