Polkujuoksut Joensuussa, kansallispuistoissa ja Juuassa 2018

Polkujuoksu tutuksi ja useita yhteislenkkejä Joensuussa

Polkujen kutsu on käynyt riittävän houkuttelevaksi. Polkujuoksu tutuksi -ilta on ke 16.5. 18-20 Lykynlammella polkujuoksusta kiinnostuneille. Ohjelmassa lajin esittelyä ja ohjatut ryhmät niin aikuisille kuin lapsillekin eli koko perheellä polkuja tallaamaan.

Reilun tunnin kestoiset yhteislenkit pitkin poikin Joensuun seutujen polkuja myös jatkuvat. On kaavailtu myös joitakin pitempiä polkujuoksuja.

Tarkemmat tiedot saa seuraamalla Joensuun Ladun verkkosivuja, fb-sivua sekä kuukausittaisia sähköpostitiedotteita. Alla luettelo polkujuoksuista Joensuussa:

Lisätiedot ohjaajilta: Laura Pastinen, lpastinen@hotmail.com tai
Liisa Oura
, p. 040 829 4239, liisa.oura@gmail.com

"Mennään metsään" polkujuoksua kansallispuistoissa:

YLEn Mennään metsään -kampanja on suunnattu kaikille suomalaisille. Osassa kansallispuistoja päivittäistä kävijämäärä on kuitenkin rajattu Metsähallituksen toimesta, joten polkujuoksukiertueelle on ilmoittauduttava ennakkoon osoitteessa yle.fi/mennäänmetsään.

Ilmoittautumislomake avautuu aina kaksi viikkoa ennen tapahtumapäivää. Osallistuminen on ilmaista, eikä aikaisempaa polkujuoksukokemusta tarvita. Osallistujia ei ole vakuutettu Yleisradion toimesta, vaan jokainen on omalla vastuullaan.

• la 9.6. Petkeljärven kansallispuistossa Ilomatsissa

• su 10.6. Patvinsuon kansallispuistossa Lieksassa

Pohjois-Karjalassa juostaan näillä näkymin kesäkuussa Petkeljärvellä lauantaina 9.6. ja Patvinsuolla sunnuntaina 10.6. sekä alustavien tietojen mukaan lokakuussa Vaarojen Maratonin yhteydessä 6.10. Suunnitelmana on että lenkit lähtevät pääsääntöisesti liikkeelle klo 11. Kimppakyytejä kysellään lähempänä :)

Seuraa ilmoittelua ja laita polkujuoksulenkit kissan kokoisin kirjaimin kalenteriisi!

Mennään metsään yhdessä :)
-Laura

Lisätietoja Laura Pastinen, lpastinen@hotmail.com

Polkujuoksut Juuassa:

• ke 30.5. Polkujuoksu tutuksi Juuan Taivaanpankolla klo 18.

• la 25.8. Polkujuoksu Keihäsjoen kierros

Klo 18 alkavassa tilaisuudessa käymme aluksi läpi hieman tekniikkaa ja varusteasioita, jonka jälkeen teemme noin tunnin mittaisen yhteislenkin. Kurssilta saa eväät osallistua jatkossa järjestämillemme yhteislenkeille. Joensuun lenkit järjestetään Joensuun lähimaastoissa, mutta muutaman kerran aiomme käydä katsastamassa muita polkuja. Pue yllesi säänmukainen hikiliikuntavarustus ja ota tarvittaessa vesipullo mukaan. Ei ennakkoilmoittautumista, ei maksua, sopii koko perheelle, voit valita lyhyen tai pitemmän lenkin.

Lisätiedot:
Antti Eronen,
ana.eronen@gmail.com
ja Eini Eronen, einie76@gmail.com

Polkujuoksun yhteislenkit Juuassa

Juuan yhteislenkkien polkujuoksujen paikoista tehdään päätökset sen mukaan, miten kevät etenee. Suunnitelmissa on mm. ohjattu pitempi lenkki, Keihäsjoen kierros Juuassa 25.8. Tarkemmat tiedot saat jatkossa Joensuun Ladun verkkosivuilta ja facebook-sivulta sekä Itä-Suomen Polkuilijoiden fb-ryhmässä.

Lisätiedot polkujuoksulenkeistä Juuassa: Antti Eronen, ana.eronen@gmail.com ja Eini Eronen, einie76@gmail.com