Joensuun Ladun polkijat kilometrikisassa 1.5.-22.9.2018

Kilometrikisassa voit pyöräillä hymyssä suin

Joensuun Latu on tänäkin vuonna mukana kesän kilometrikisassa. Se alkaa siman ja munkin voimalla 1.5. ja jatkuu syyskuun 22. päivään. Tarkoitus on joukkueena kaikkien halukkaiden latulaisten kanssa pyöräillä niin monta kilometriä kuin mahdollista. Itse kukin osallistuu omien halujensa ja mahdollisuuksiensa puitteissa. Jokainen ajettu kilometri lasketaan mukaan, viime vuonna väli oli noin sadasta lähes kymmeneen tuhanteen. Kisaa käydään tietysti ensisijassa oman itsen kanssa, tavoitteitasi ei aseta kukaan muu.

Tarkoitus on kannustaa pyöräilyn lisäämistä niin työ-, asiointi-, kuin hupimatkoilla ja hyvään kuntoliikuntaan. Pyöräretkeily myös maastossa on paljon lisääntynyt ja reittejä on viime vuosina merkitty matkailijoita varten varsin runsaasti, Lapissakin. Maastoajoa voit kokeilla vaikka Ladun läskipyörällä. Säästetyt polttoaineet ja CO2- päästöjen väheneminen lasketaan joukkuekohtaisesti. Kalorilaskuri on uusi mahdollisuus, ketä sellainen kiinnostaa.

Jokaisen mukaan haluavan tulee ilmoittautua joukkueen jäseneksi. Vanhat omat tunnukset käyvät niille, jotka ovat olleet aiemmin mukana, mutta jokainen tarvitsee tämän vuotisen koodin, joka on JnsLatu18 (Huomaa isojen ja pienten kirjainten vaihtelu!). Ilmoittautuminen tapahtuu ja seikkaperäiset ohjeet löytyvät osoitteessa www.kilometrikisa.fi. Joensuun ladun joukkue kilpailee tehosarjassa ja samalla myös sähköpyöräsarjassa. Uudessa sähköpyöräsarjassa joukkue on mukana automaattisesti, jos yksikin jäsen ajaa sähköavusteisella pyörällä ja niinhän mie ainakin teen (kirjatessa voi sitten valita ne kilometrit, mitkä ajoi sähköllä ja mitkä kokonaan omin voimin).

Varsinkin uusi ilmoittautuja: Lue tarkkaan ohjeet kilometrikisasivulta. Ilmoittautuminen on helppoa ja kirjaaminen on helppoa, koska miekin osasin (voi tehdä silloin kun itselle sopii, vaikka kuukauden kerralla). Ja joukkueen sivulla ei tarvitse paljastaa muille nimeään, nimimerkki käy. Vain kapteeni saa tietää henkilön. Mutta ihan kivaahan se on, jos joukkueena pyöräillään, että toisemme voimme myös tunnistaa. Ihan käytännössäkin on mahdollisuus pyöräillä porukassa Ladun pyöräilyiltoina ja –retkillä.

Voit ilmoittautua mukaan heti tai liittyä myöhemmin kesällä milloin vain. Kisailun aikaväli on siis 1.5. - 22.9.2018 ja joukkueemme nimi Joensuun Latu ja tämän vuoden ilmoittautumiskoodi JnsLatu18. Vastaan parhaani mukaan kaikkiin mahdollisiin ja mahdottomiin kysymyksiin, ilkka.raittila@gmail.com. Kesällä pyörällä päästään!

Ilkka Raittila, Joensuun Ladun kilometrikisajoukkueen kapteeni

Kilometrikisan tietosuojaseloste