Vaellus Petranpolulla 14.-16.9. 2018

Petranpolku on noin 45 km pitkä reitti, joka tutustuttaa kulkijan eteläisen Kuhmon erämaiseen luontoon. Reitti nivoo yhteen useita hienoja kuhmolaisia luontokohteita. Se johdattelee kulkijan Jongunjoen varsilta Jonkerinsaloon ja Honkavaaran vanhojen metsien kautta Jämäsvaaralle. Sinne teemme viikonlopun (pe - su) mittaisen vaelluksen.

Lähdemme Jns pääkirjastolta (Koskikatu 25) perjantaina alkuillasta ja siirrymme kimppakyydeillä Petranpolun kaakkoiseen alkupäähän (kerro ilmoittautuessasi, onko sinulla auto käytettävissä).

Yövymme reitin alkupäässä. Lauantaina kävelemme noin puolet matkasta ja sunnuntaina loput. Päivämatkat (la/su) reilu 20 kilometriä/ 7 - 9 tuntia liikkeessä. Yöpyminen laavulla/teltoissa.

Varusteina säänmukaiset retki- ja yöpymisvarusteet sekä majoite. Reitin varrella ei ole muita vesipisteitä kuin luonnonvesistöt, joten varaa mukaan vettä ja/tai puhdistusvälineet. Päivämatkojen pituus, majoituspaikat ja reittivalinta päätetään lopullisesti paikan päälle olosuhteiden perusteella.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 31.8. mennessä: Juha Tiainen, juhaolli@gmail.com, p. 050 527 4150