Savo-Karjalan latuyhdistysten yhteinen hiihtoviikko Lappiin 30.3. - 6.4.2019

Savo-Karjalan latuyhdistykset järjestävät  yhteisen hiihtoviikon 30.3. - 6.4.2019 siten, että retkikohteita on kaikkiaan viisi (5) eli Kilpisjärvi, Särkijärven majat Muoniossa, Ylläs, Kiilopää ja Saariselkä.

Retkikohteet on valittu siten, että tarjotaan jokaiselle jotakin. Valittavana on upeita tunturimaisemia, omaa rauhaa ja hiljaisuutta sekä monipuolisia liikuntavaihtoehtoja kuten hiihto, laskettelu, lumikenkäily. Mukana on myös kohteita, joissa on iltaelämää.

Hiihtoviikolle pääset bussilla Mikkelistä, Varkaudesta, Kuopiosta, Siilinjärveltä, Joensuusta, Outokummusta ja Iisalmesta. Iisalmessa jakaudutaan eri retkikohteisiin meneviin busseihin. Lähde rohkeasti mukaan ja tutustu uusiin upeisiin retkikohteisiin ja uusiin latuihmisiin Savo-Karjalan alueelta! Lähtöpaikkakuntien katuosoitteet, lähtöajat ja bussin vastuuhenkilöt löytyvät TÄSTÄ! (täydennetään myöhemmin)

Kohteet ja majoitusvaihtoehdot ovat seuraavat:

1) Kilpisjärvi, Kilpisjärven retkeilykeskus, Saana-tunturin juurella. Kilpisjärvellä on upeat tunturimaastot. Latuverkosto on melko suppea, mutta joka päivälle on tarjolla opastettuja retkiä lähituntureille. Lisätietoja www.kilpisjarvi.info tai www.kilpisjarvi.net

Majoitus kahden-neljän hengen huoneissa tai mökeissä.

Hinnat: 1hh tai mökki 785 €/hlö, 2hh tai mökki 605 €/hlö, 3hh tai mökki 515 €/hlö, 4hh tai mökki 480 €/hlö

Hinnat sisältävät matkat, majoituksen, aamiaisen seisovasta pöydästä, retkieväät sekä päivällisen, saunan sekä opastetut hiihtoretket.

2) Muonio, Särkijärven majat on Pallastunturin, Olostunturin, Särkitunturin sekä Keimiötunturien välissä sijaitseva viihtyisä lomakeskus. Erittäin laaja n. 170 km latuverkosto. Ladut lähtevät pihapiiristä, ja ovat yhteydessä Muonion ja Pallaksen latuverkostoon. Muonioon matkaa noin 12 km.

Majoitus neljän tai kuuden hengen lomahuoneistoissa, joissa jokaisessa oma sauna, keittiö ja kahden hengen huoneet sekä parvi. Lisäksi erillinen rantasauna, jossa myös mahdollisuus avantouintiin. Tarjolla on myös suihkulla ja minikeittiöllä varustettuja kahden hengen mökkejä ilman saunaa.

Hinnat kunkin lomahuoneiston kahden hengen huoneessa 460 €/hlö, sisältäen matkat, majoituksen, aamupalan, retkieväät, päivällisen, petivaatteet, sekä rantasaunavuoron päivittäin (naisten sekä miesten vuorot). Lisätietoja: www.sarkijarvenmajat.fi

3) Ylläs; Monipuolinen hiihtokohde, hyvät latuverkostot (Ylläksen latukartta), laskettelurinteet sekä myöskin monipuolista iltaelämää viihdettä kaipaavile. Majoitus on varattu Äkäshotellista

Hinnat matkoineen 2 hengen huoneistossa 755 €/hlö ja 4 hengen huoneistossa 630 €/hlö. Hinnat sisältävät myös aamiaisen, päivällisen sekä iltaohjelman.

Bussiin jätetään tilaa myös heille, jotka haluavat varata majoituksen omatoimisesti. Vaihtoehtoja mm. Stenan majat, Ylläksen yöpuu, Yllässtar huoneistohotelli. Pelkän matkan hinta 100 €/hlö.

4) Kiilopää; Kauneinta tunturilappia itäisessä Lapissa. Latukartta. Majoitus on hotelli Niilanpäässä kahden hengen huoneissa, sisältäen matkat, majoituksen, petivaatteet, aamiaisen, päivällisen.

Hinta 595 €/hlö. Kiilopäältä voit varata omatoimisesti myös mökki- tai hostellimajoituksen ja tilata Ladun kautta vain matkan 100 €/hlö. Lisätietoja: www.kiilopaa.fi

5) Saariselkä; Monipuoliset hiihtomaastot, hiihtolatuja noin 200 km, joista valaistuja 35 km. Myös luonnonlatu hienoon tunturimaastoon Kulmakurulle ja Rautulammelle.

Majoitus keskeisellä paikalla olevassa Holiday Club kylpylässä (www.holidayclubresorts.com), sisältäen matkat, majoituksen kahden hengen hotellihuoneissa, aamiaisen, päivällisen ja kylpylän vapaan käytön sekä kylpytakit.

Hinta 595 euroa/henkilö/ 2 hengen huone tai yhden hengen huoneessa 865 €/hlö.

Saariselällä on K-kauppa Kuukkeli noin 300 metrin päässä hotellilta, samoin iltaelämä naistentansseineen ja ne kuuluisat Laanilan monotanssit.

Ilmoittautuminen vahvistettava varausmaksulla 150 € Joensuun Ladun tilille
FI62 104050005920 39 vuoden 2018 loppuun mennessä. Loput matkan hinnasta maksuun alkutalven 2019 aikana.

Matkajärjestelyissä noudatetaan Joensuun Latu ry:n matkaehtoja:

Ilmoittautumiset VAIN alla olevalla lomakkeella

Lisätietoja: hannu.melin@gmail.com

TERVETULOA LUMOAVAAN LAPPIIN!

Ilmoittautuminen SAVO-KARJALAN latuyhdistysten yhteiselle hiihtoviikolle Lappiin 30.3-6.4.2019

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Lähtöpaikkakuntien tiedot/ latuyhdistys

Lähtö-