Angry Birds Go Snow 23.1.2016 Lykynlammella

Teksti: Merja Mustonen

Änkkärit ja leppoisa ulkoilusää houkuttelivat lauantaina 23.1. Lykynlammelle reilut parituhatta innokasta ulkoilijaa Angry Birds Go Snow –talviseikkailutapahtumaan. Pakkasviikkojen aikana oli lapsiperheille mitä ilmeisimmin kertynyt patoutunutta tarvetta päästä viettämään reipasta ulkoilupäivää.

Tapahtumassa oli tarjolla hiihtoleikkejä ja suksitemppuilua, lumikenkäilyä, mäenlaskua ja jättiritsa-ammuntaa. Lammen jäällä pääsi luistelemaan, potkukelkkailemaan ja kokeilemaan tandemhiihtoa. Suosikkivempain taisi kuitenkin olla napakelkka. Pientä purtavaa oli tarjolla kahviossa sisällä ja ulkona ja tulipaikalla sai paistaa itsekin makkaraa.

Ennakkoon tapahtumaa markkinoitiin erityisesti 6 – 10-vuotiaille, mutta osallistujat tulivat tietenkin perheinä, joten ikähaitari oli huomattavasti laajempi. Esimerkiksi pienimmät lumikenkäilijät olivat 2 – 3-vuotiaita. Toimintapisteille muodostui pieniä jonoja, mutta hyväntuulinen yleisfiilis osallistujien kesken säilyi. Pysäköintipaikat tosin loppuivat alkuunsa ja autoja jouduttiin pysäköimään pitkälle Onttolantien varteen. Kävijöitä riitti tasaiseen tahtiin koko nelituntisen tapahtuman ajan ja tapahtuman monipuolisuudesta saatiin kiittävää palautetta.

- - - -

 

Videoleike tapahtumasta, kesto 4:38

Kuvagallerian kuvat ja kuvatekstit: Risto Paanala

KIITOS yhteistyökumppanit...
KIITOS Ladun talkoolaiset...
KIITOS osallistujat riemukkaasta talvipäivästä ---
KIITOS myös rauhallisesta kärsivällisyydestä pysäköinti-, kahvio-, WC- ----ja napakelkkajonoissa!