Metsämörriohjaajan peruskurssi Lykynlammella 14.-15.9.2019

Metsämörri-satuhahmo innostaa lapset lähiluontoon leikkimään, liikkumaan, ihmettelemään ja tutkimaan. Keskeistä toiminnassa on ilo, kiireettömyys ja kokemuksellisuus.

Toimintaa toteuttavat Suomen Ladun Metsämörrinohjaajan koulutuksen saaneet ohjaajat. He toimivat mm. varhaiskasvatuksessa, kouluissa ja Suomen Ladun jäsenyhdistyksissä.

Metsämörritoimintaan pääsee mukaan suorittamalla Metsämörriohjaajan peruskurssin Joensuun Lykynlammella. Kurssilla perehdytään lasten luontokasvatukseen ja varustetietouteen sekä saadaan perustaidot ohjaajana toimimiseen. Metsämörriohjaajan peruskurssi on kaikille avoin.

Kurssin hinta on 155 € (Suomen Ladun  jäsen), muut 195 €. Kurssin hintaan sisältyy opetus, kurssimateriaali ja päiväkahvit.

Lisätiedot: Eija Sollo, p. 0500 950 996, eija.sollo@pp.inet.fi

Ilmoittautuminen viimeistään 5.9. Suomen Ladun sivuilla olevalla lomakkeella: