MUUMIEN HIIHTOKOULU LYKYNLAMMELLA 8.-9.2.2020

Muumien hiihtokoulu 8.-9.2.2020

Heikko lumitilanne tai yli -15 asteen pakkanen voi siirtää hiihtokouluja. Seuraa säätilanteen tiedotusta Ladun netti- ja Fb -sivuilta!

Muumien hiihtokoulun ryhmät on tarkoitettu n. 2 - 6-vuotiaille lapsille, ja sisällöltään ne tarjoavat hiihdonohjausta leikkien kautta niin hiihtoa aloitteleville lapsille kuin myös edistyneemmille.

Hiihtokoulua on neljä kertaa noin tunti kerrallaan. Tarkoituksena on, että lapsi osallistuu kaikilla kerroilla, mitä toivomme huomioitavan ilmoittautuessa.

Muumien hiihtokoulu on jaettu iän ja/tai taitojen mukaan kahteen ryhmään. Ryhmät toteutuvat kysynnän ja ohjaajatilanteen mukaan, ja ne tarkentuvat viimeistään ilmoittautumisen jälkeen.

Ohjaajatilanteen vuoksi pystymme järjestämään vain :

• Muumiperheen hiihtokoulun, joka on tarkoitettu 2 - 4 –vuotiaille lapsille, jotka osallistuvat hiihtokouluun oman suksilla olevan aikuisen kanssa. Hiihdon perustaitoja opetellaan tasaisessa maastossa leikkien ja tehtävälatujen avulla. Ryhmään mahtuu 15 lasta.

• Muumipeikkojen ryhmän, joka on tarkoitettu 5 - 6-vuotiaille lapsille, jotka opettelevat hiihdon perustaitoja (mm. vuorohiihto, kääntyminen, kaatuminen, mäennousu ja –lasku). Ryhmään mahtuu 12 lasta.

Pakkasraja on -15 astetta klo 9 hiihtokouluaamuna Lykynlammen pakkasmittarista mitattuna.

Ilmoittautuminen kaikkiin ryhmiin tapahtuu näiltä Joensuun Ladun -sivustojen kautta, LOMAKKEILLA. Ladun jäsenten lapsilta 20 € /lapsi ja ei-jäsenten lapsilta 30 €/lapsi, perhehiihtokoulussa 10 € ja 15 €. Huom: ota mukaan Suomen Ladun jäsenkortti!

Verkkoilmoittautuminen (lomakkeet alla) ryhmiin alkaa ma 20.1. klo 9.00 ja päättyy 24.1. klo 0:00 tai, kun ryhmien osallistujamäärät ovat täynnä. Ennen 20.1. klo 9:ää tehdyt varaukset eivät ole laskennassa mukana. Kumpaankin ryhmään tallennetaan kaksi  ilmoittautujaa peruutusten varalle.

Lisätiedot: Taina Kuivalainen, taina.kuivalainen@gmail.com tai p. 040 7079 790

Hiihtoterveisin: Joensuun Ladun Muumien hiihtokoulun ohjaajat

Linkki v.2015   MUUMIEN  hiihtokoulusta:

HUOM! Soihtuhiihto lauantaina 8.2. klo 17-20

Illalla klo 17–20 on koko perheen maksuton SOIHTUHIIHTO, johon muumihiihtokoululaiset perheineen ovat tervetulleita. Lykynlammen metsässä hiihdetään soihtujen ja kuun valossa (1-4 km). Säävaraus! Kahvio on auki klo 17-20.

Soihtuhiihto-tapahtumaan 8.2. saat ilmaiset voiteluvinkit Vauhdin voiteluneuvojalta, joka päivystää kahviossa klo 11 - 20 ja opastaa suksien huoltoon ja voiteluun liittyvissä asioissa.

Lykynlammen sijainti kartalla
Katso SUOMEN LADUN nettisivut...

Verkkoilmoittautuminen Muumiperheen hiihtokouluun 20.1. klo 9 alkaen

Ilmoittautumisia on tullut jo 17 kpl. Viimeiset kaksi ilmoittautujaa ovat varalla. Valitettavasti enempää ilmoittautumisia ei voida ottaa vastaan. Kiitos!

Verkkoilmoittautuminen Muumipeikot hiihtokouluun 20.1. klo 9 alkaen

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.