Muumien retkeilykoulun ohjaajakurssi Lykynlammella 24.8.2019

Muumien hiihtokoulusta tutut hahmot retkeilevät nyt luonnossa sulan maan aikaan! Muumien
retkeilykoulu on useamman kerran kokonaisuus, jossa käydään läpi kahdeksan retkeilyn taitoaluetta, liikutaan luonnossa ja leikitään teemaan liittyviä leikkejä.

Muumien retkeilykoulun ohjaajakurssilta saat valmiudet retkeilytoiminnan järjestämiseen 3-10-vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen. Kurssille osallistuvalla tulee olla kokemusta päiväretkeilystä.

Tule mukaan kurssille, saat ilmaisen koulutuksen, kun sitoudut sovituksi ajaksi ohjaamaan Muumien retkeilykoulua Joensuun Ladussa! Ilmaispaikan käytöstä sovitaan yhdistyksen kanssa ennen kurssille ilmoittautumista. Kurssin hinta on Suomen Ladun jäsenille 95 €, muut 125 €. Hinta sisältää koulutuksen, opetusmateriaalin ja päiväkahvit.

Lisätiedot: Eija Sollo, p. 0500 950 996, eija.sollo@pp.inet.fi

Ilmoittautuminen viimeistään 18.8. Suomen Ladun sivuilla olevalla lomakkeella: