Umpihankihiihdot lähietäisyydellä Joensuun keskustasta

Uuden vuoden avaus Kuoringalla hiihtäen tai luistellen 1.1.2019

Kauden avaus hiihtäen rantoja pitkin Kuoringan ympäri. Jos jää on lumeton, pääsemme luistelemaan, jos jäätä ei ole, emme melo. Matka on n. 15 km, eteläpäässä taukopaikka.

Lähtö Kuopiontien levikkeeltä klo 10.00. Mukaan säänmukainen tuulenpitävä vaatetus, juotavaa, evästä. Lumen määrästä riippuen metsäsukset tai normaalit latusukset.

Luistimina käyvät hokkaritkin, mutta Ladulta voi vuokrata retkiluistimia (monokiinnitys) 5 €/päivä. Luistellen liikuttaessa kaulaan jäänaskalit.

Ei ennakkoilmoittautumista.

Lisätiedot: Eero Oura, eero.oura@gmail.com

Umpihankihiihto Pärnävaaralla 12.1.2019

Umpihankihiihto tuttujen latujen ulkopuolella on erilaista. Ja ihanaa! Kokoonnumme Pärnävaaran kahvion edessä klo 10,  teemme parin kolmen tunnin hiihtoretken lähimaisemissa, reilusti valmiiden latujen ulkopuolella. Aikaisempaa kokemusta umpihankihiihdosta ei tarvitse olla, mutta mukaan voivat lähteä myös sellaiset, joilla sitä jo on.

Varusteet:
Säänmukainen vaatetus, kevyt retkireppu, juotavaa, pientä syötävää, taukovaate sekä omat sukset ja sauvat. Normaalisuksilla selviää, mutta metsäsukset ovat suositeltavat. Otan mukaan kahmalollisen Ladun suksia, kannantausside, muutama joka kengän yleisside.

Ei ennakkoilmoittautumista.

Lisätiedot: Eero Oura, eero.oura@gmail.com

12.1. Off track skiing in Pärnävaara

Meeting and start by the Pärnävaara cafeteria at 10.00 We’ll be skiing for 3-4 hours. We don’t know the route or the exact duration beforehand because it depends on the circumstances: the snow lauer and what it is like, the temperature, the terrain. You don’t have to sign up beforehand, just come to the starting point. If you haven’t got skis or ski poles, then you should contact Eero Oura in order to get them arranged for you. The club has several pairs of off track skis and ski poles which are hired to club members at 5 euros per day, 10 euros per week. Also you have to arrange for the pick up of the skis.

Email to eero.oura@gmail.com.

What’s needed for the ski event? Skis, ski poles, warm clothes, something warm to drink, snacks.

Vasta-alkajien umpihankihiihtoretki 2.2.2019

Tervetuloa kokeilemaan umpihankihiihtoa Lykynlammelle! Kokoonnumme Lykynlammen majan edessä klo 10.

Aluksi tutustumme metsäsuksiin. Tämän jälkeen teemme parin tunnin hiihtoretken Lykynlammen lähimaisemissa, helppokulkuisessa maastossa, kuitenkin valmiiden latujen ulkopuolella. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta umpihankihiihdosta, mutta mukaan voivat lähteä myös sellaiset, joilla sitä jo on.

Varusteet:
Säänmukainen vaatetus, kevyt retkireppu, juotavaa, pientä syötävää, taukovaate sekä omat sukset ja sauvat. Normaalisuksilla pärjää, mutta metsäsukset ovat suositeltavat.

Ilmoittautuminen 30.1. mennessä: Maria Siltakorpi,  045 631 9882

Samalla voit ilmoittaa, mikäli haluat metsäsukset  (5 €) käyttöösi Joensuun Ladulta. Tarkistamme samalla yhteensopivuuden kenkiisi.

Katso Eero Ouran video vasta-alkajien umpihankihiihdosta Lykynlammella. Tapahtuma sisältyi maailman suurimpaan hiihtokouluun 4.2.2017.