Lumikenkäretki Enoon 3.2.2018

Enon vaaramaasto on oiva paikka lumikenkäretkelle. Nousemme katsomaan Vaara-Karjalan talvisia maisemia Ison Suppuravaaran huipulle. Retki vaihtelevassa maastossa kestää noin kolme tuntia sopivasti taukoja pidellen. Lopuksi keitellään nuotiokahvia ja syödään pullaa sekä retkieväitä.

Kokoontuminen klo 8.30 Virkistysuimala Vesikon parkkipaikalla. Päälle talviseen liikuntaan soveltuva kerroksellinen ja tuulta pitävä vaatetus. Mukaan taukovaatteet ja lämmintä juotavaa sekä evästä. Omat lumikengät ja sauvat voi ottaa mukaan. Retken hinta on 5 €, joka sisältää kyydit, lumikengät ja sauvat käyttöön sekä nuotiokahvit/-teen ja pullan.

Kyytiin mahtuu 7 henkilöä. Omalla kyydillä voi myös retkelle osallistua, jolloin kustannuksia ei tule ja kahvit laavulla tarjotaan. Lisää infoa retkikirjeessä, jonka lähetän ilmoittautuneille perjantaina 2.2.

Ilmoittautuminen torstai-iltaan 1.2. mennessä: Jarkko Laasonen, p. 040 912 6999, jarkko.laasonen@gmail.com


 

Lumikenkäretki Lykynlammella 10.2.2018

Tervetuloa lumikenkäilemään Lykynlammelle! Kokoonnumme Lykynlammen majan edessä klo 10 ja aluksi tutustumme lumikenkiin. Tämän jälkeen teemme parin tunnin retken Lykynlammen lähimaisemissa, vaihtelevassa maastossa, tuttujen latujen ulkopuolella.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kenkäilystä, mutta mukaan voivat lähteä myös sellaiset, joilla kokemusta on. Sään mukainen vaatetus, kevyt retkireppu, juotavaa, pientä syötävää, taukovaate sekä omat lumikengät ja sauvat, jos on. Ladulta niitä saa vuokrata (5 €). 

Ilmoittautumiset  7.2. mennessä: Heidi Sivonen, heidi.sivonen01@gmail.com, p. 045 276 8140. Samalla voit ilmoittaa, mikäli haluat lumikengät käyttöösi Joensuun Ladulta.


Katso kuvia aikaisemmilta lumikenkäretkiltä...