Lykynlammen ulkoilumajan kahvio avattiin 2.1.2021

Joensuun Latu avasi Lykynlammen ulkoilumajan kahvion lauantaina 2.1.2021 klo 11.

Kahvio on avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11 -16 aina 14.3.2021 asti. Kahvio palvelee myös Joensuun hiihtolomaviikolla 8.-12.3. klo 11-16.

Pakkasrajaa ei ole!

Huomioithan koronaohjeistuksen! --- Ulkoilijan etiketin!

Tule kahvioon vain oireettomana, muista käsi- ja yskimishygienia, käsienpesu tai käsidesin käyttö ja turvavälit. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Myös ns. vanha puoli on kahvion asiakkaiden käytössä. Kannustamme korttimaksuun, mutta myös käteinen käy.

Toimimme viranomaisten ohjeistuksen mukaan ja seuraamme mahdollisia muutoksia ohjeisiin.

LYKYNLAMMEN KAHVION HINNASTO 2021

Kahvion tuotteet ovat monipuolisia:

Kahvia, mehua ja tietysti munkkeja ja pullaa, täytettyjä leipiä, hedelmiä ja makeisia. Kahviossa voi syödä myös omia eväitä ja paistaa makkaraa takassa (makkaraa myytävänä kahviossa).

Maksu käteisellä tai pankkikortilla.


Lykynlammen sijainti kartalla | Lykynlammen latukartta! |LUISTELUKENTÄT TALVIPOLKU- JA
LATUKONESEURANTA
Joensuun seudulla...
 |


 

VOITELUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA:

Lauantaisin ja sunnuntaisin 2.1.-14.3. klo 11-15 on tarjolla maksullista voitelupalvelua, josta huolehtii Future Club. Ilmoitus paikallaolosta on majan edessä, pääoven vieressä. 

Itsepalvelu- voitelutila on käytettävissä kahvion aukioloaikoina.


SAUNAAN LAUANTAISIN:

Joensuun kaupungin liikuntapalvelut tarjoavat mahdollisuuden saunoa rinnesaunassa ilmaiseksi 2.1.-13.3. lauantaisin klo 12-16.


SUIHKUUN PÄIVITTÄIN:

Suihkutilat, WC ja pukuhuoneet uuden majan alakerrassa ovat käytettävissä päivittäin klo 8-21.

Kahvion vastaava Marjatta Partanen

Vapaaehtoistyöhön kahvioon...

Kahviopalveluihin tarvitsemme jokaiseksi aukiolopäiväksi 3-5 talkoolaista. Heidän tehtävinään ovat lähinnä asiakaspalvelu, astioitten pesu ja pöytien siistiminen.

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan kahviotalkoisiin Marjatta Partaselle mieluummin sähköpostilla marjatta.partanen@gmail.com tai tekstiviestillä p. 050 341 7940. Voit ilmoittautua myös netin kautta.

Kun on monta osallistujaa, kenellekään ei kerry mahdotonta urakkaa. Erityistaitoja ei talkoolaisilta vaadita, - aulis ja auttavainen mieli riittää. Auton puute ei ole esteenä, sillä kimppakyydeistä sovitaan talkoolaisten kesken. Ja bussillakin (linja 3) pääsee!

Talkoolaiset! Ilmoittakaa työvuorojen muutoksista ajoissa Marjatallemarjatta.partanen@ gmail.com tai p. 050 341 7940 - mieluummin itse sijaisenne hankkien.

JULKINEN LIIKENNE:

Bussilla pääsee mukavasti Joensuun keskustasta Lykynlammen ulkoilukeskukseen ja takaisin! Linja 3 liikennöi myös lauantaisin ja sunnuntaisin. Vuoroja on etenkin sunnuntaisin harvassa, mutta jos toisen sivun pääsee muilla kyydeillä (hiihtäen), toiseen voi sovittaa bussimatkan.

Koronaohjeistus

ULKOILUKESKUS TARJOAA LATUJA KAIKEN IKÄISILLE JA KAIKEN KUNTOISILLE:


Lapsille hiihtomaan...

Hiihtomaassa voi aloitteleva hiihtäjä opetella hiihtotekniikkaa. Majan nurkalta Lykynlammen jäälle menevä pulkkamäki on vaarallisuuden vuoksi suljettu!

Ladut joka lähtöön... 

Lykynlammen ladut sopivat monentasoisille hiihtäjille. Aloitteleville hiihtäjille 1, 2 ja 3 kilometrin kiekat ovat sopivia. Valaistu 2,7 kilometrin lenkki ovat maastoltaan vaativampi. Keskivaikeaksi voidaan luokitella 8,5 kilometrin lenkkiä.

Lykynlammelle johtavat myös n. 13 km latu Pärnävaaralta sekä 10 km:n väylä Kirkonmäeltä ja Mehtimäeltä Aavarannan kautta. Kaikki ladut sopivat sekä perinteisen että luistelutyylin harrastajille. HUOM! Siilaisenpuron yli ei ole latusiltaa!

Lumikengillä laavulle...

Ulkoilukeskuksen maasto lajin monipuoliseen kokeilemiseen on erinomainen. Lykynlammen rannalla sijaitsee laavu, jossa voi käydä keittämässä omat kahvit tai paistamassa makkarat – lumikenkäillen tai kävellen.

LATUJEN KUNNOSSAPITO:

Joensuun kaupunki/ Liikuntapalvelut tekee parhaansa latujen ylläpidossa.

Osoita tarvittaessa Joensuun keskusta-alueen latujen kunnossapitopalaute: 

Keskusta-alueen ulkoliikuntapaikat
Liikuntapalvelut
Jyrki Renvall
liikuntapaikkamestari
jyrki.renvall@jns.fi
p. 050 4961461

Kts. myös LUISTELUKENTÄT TALVIPOLKU- JA LATUKONESEURANTA  Joensuun seudulla...

 

Ulkoilumaja on vuokrattu Joensuun kaupungilta Latuyhdistykselle vain talviviikonlopuiksi, joten katso ja kysy muita Lykynlammen palveluja: Jns kaupunki / Lykynlampi

Maastoon myös ilman suksia


Lykynlammen talvipolku otetaan käyttöön myös talvella 2021. Joensuun pyöräilijät ry on yhdessä Joensuun kaupungin kanssa suunnitellut reitistön ja sen ylläpidon.

Kts. myös LUISTELUKENTÄT TALVIPOLKU- JA LATUKONESEURANTA  Joensuun seudulla...