Lykynlammen ulkoilumajan kahvio sekä voitelupalvelu avoinna la ja su klo 11-16

Lykyn talkoolaiset 28.12.2019
Kahvion hinnat ovat edullisia

Joensuun Latu avasi Lykynlammen ulkoilumajan kahvion lauantaina 28.12.2019 klo 11.

Kahvio on avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11 -16 aina 15.3.2020 asti.

Kahvio palvelee myös Joensuun hiihtolomaviikolla 10. klo 11-16.

Pakkasrajaa ei ole!

Kahvion tuotteet ovat perinteisiä: kahvia, mehua ja tietysti munkkeja (joskus myös pullaa), täytettyjä sämpylöitä, hedelmiä ja makeisia. Kahviossa voi syödä myös omia eväitä ja paistaa makkaraa takassa (makkaraa myytävänä kahviossa).

Maksu käteisellä tai pankkikortilla.


Lykynlammen sijainti kartalla | Lykynlammen latukartta! | Katso latukoneseuranta.


 

VOITELUPALVELUA AMMATTITAIDOLLA:

Lauantaisin ja sunnuntaisin 28.12.2019 - 8.3.2020 klo 11-15 on tarjolla maksullista voitelupalvelua, josta huolehtii Future Club. Ilmoitus paikallaolosta on majan edessä, pääoven vieressä. 

Itsepalvelu- voitelutila on käytettävissä kahvion aukioloaikoina.


SAUNAAN LAUANTAISIN:

Joensuun kaupungin liikuntapalvelut tarjoavat mahdollisuuden saunoa rinnesaunassa ilmaiseksi 28.12.2019 - 14.3.2020 lauantaisin klo 12-16.


SUIHKUUN PÄIVITTÄIN:

Suihkutilat, WC ja pukuhuoneet uuden majan alakerrassa ovat käytettävissä päivittäin klo 8-21.

Kahvion vastaava Marjatta Partanen

Vapaaehtoistyöhön kahvioon...

Kahviopalveluihin tarvitsemme jokaiseksi aukiolopäiväksi 3-5 talkoolaista. Heidän tehtävinään ovat lähinnä asiakaspalvelu, astioitten pesu ja pöytien siistiminen.

Tue terveysliikuntaa ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan kahviotalkoisiin Marjatta Partaselle mieluummin sähköpostilla marjatta.partanen@gmail.com tai tekstiviestillä p. 050 341 7940. Voit ilmoittautua myös netin kautta.

Kun on monta osallistujaa, kenellekään ei kerry mahdotonta urakkaa. Erityistaitoja ei talkoolaisilta vaadita, - aulis ja auttavainen mieli riittää. Auton puute ei ole esteenä, sillä kimppakyydeistä sovitaan talkoolaisten kesken. Ja bussillakin (linja 3) pääsee!

Talkoolaiset! Ilmoittakaa työvuorojen muutoksista ajoissa Marjatallemarjatta.partanen@ gmail.com tai p. 050 341 7940 - mieluummin itse sijaisenne hankkien.

JULKINEN LIIKENNE:

Bussilla pääsee mukavasti Joensuun keskustasta Lykynlammen ulkoilukeskukseen ja takaisin! Linja 3 liikennöi myös lauantaisin ja sunnuntaisin. Vuoroja on etenkin sunnuntaisin harvassa, mutta jos toisen sivun pääsee muilla kyydeillä (hiihtäen), toiseen voi sovittaa bussimatkan.

ULKOILUKESKUS TARJOAA LATUJA KAIKEN IKÄISILLE JA KAIKENKUNTOISILLE:


Lapsille hiihtomaan...

Hiihtomaassa voi aloitteleva hiihtäjä opetella hiihtotekniikkaa. Majan nurkalta Lykynlammen jäälle menevä pulkkamäki on vaarallisuuden vuoksi suljettu!

Ladut joka lähtöön... 

Lykynlammen ladut sopivat monentasoisille hiihtäjille. Aloitteleville hiihtäjille 1, 2 ja 3 kilometrin kiekat ovat sopivia. Valaistu 2,7 kilometrin lenkki ovat maastoltaan vaativampi. Keskivaikeaksi voidaan luokitella 8,5 kilometrin lenkkiä.

Lykynlammelle johtavat myös n. 13 km latu Pärnävaaralta sekä 10 km:n väylä Kirkonmäeltä ja Mehtimäeltä Aavarannan kautta. Kaikki ladut sopivat sekä perinteisen että luistelutyylin harrastajille. Katso myös latukoneseuranta . HUOM! Siilaisenpuron yli ei ole latusiltaa!

Lumikengillä laavulle...

Ulkoilukeskuksen maasto lajin monipuoliseen kokeilemiseen on erinomainen. Lykynlammen rannalla sijaitsee laavu, jossa voi käydä keittämässä omat kahvit tai paistamassa makkarat – lumikenkäillen tai kävellen.

LATUJEN KUNNOSSAPITO:

Joensuun kaupunki/ Liikuntapalvelut tekee parhaansa latujen ylläpidossa.

Osoita tarvittaessa Joensuun keskusta-alueen latujen kunnossapitopalaute: 

Keskusta-alueen ulkoliikuntapaikat
Liikuntapalvelut
Jyrki Renvall
liikuntapaikkamestari
jyrki.renvall@jns.fi
p. 050 4961461

Kts. myös latukoneseuranta


Maastoon myös ilman suksia

Lykynlammen monikäyttöura otetaan käyttöön myös talvella 2020. Joensuun pyöräilijät ry on yhdessä Joensuun kaupungin kanssa suunnitellut reitistön ja sen ylläpidon.


Ulkoilumaja on vuokrattu Joensuun kaupungilta Ladulle vain talviviikonlopuiksi, joten katso ja kysy muita Lykynlammen palveluja: Jns kaupunki / Lykynlampi