Marjatan KIITOKSET kahviotalkoolaisille ja latujen ylläpitäjille 2018

Marjatta Partanen

Lykynlampi Kiittää

Lykynlammen kahvio avautui menneenä talvena ulkoilijoille uudenvuoden aattona ja sulkeutui 18.3.2018. Alkuperäisen suunnitelman lopetuspäivää 11.3. siirrettiin viikolla eteenpäin yleisön pyynnöstä ja hyvien hiihtokelien jatkuessa. Yhteensä kahvio oli auki 30 päivänä. Tämän mahdollistivat 44 kahviotalkoolaista, joista osa teki yhden, osa useampia talkoopäiviä. Jokaisena aukiolopäivänä oli 3 - 8 talkoolaista, yhteensä talkoovuoroja tehtiin 144. Suuret kiitokset Teille kaikille! Tänä talvena Lykynlammen kahviossa oli PoKaLin kautta palkattu emäntä, Marja Olkkonen, lämmin kiitos myös hänelle makoisista munkeista.

Lykynlammen ulkoilualue ja kahvio ovat löytäneet vuosien saatossa Joensuun ja laajemmankin alueen ulkoilijat, lapset, aikuiset, perheet. Kahviotalkoolaiset, olette mahdollistaneet mukavan taukopaikan näille tuhansille ulkoilijoille. Eiköhän tehdä taas yhdessä sama homma tulevanakin talvena! Tervetuloa taas ensi talvena talkoisiin, mukaan mahtuu myös uusia talkoolaisia joukkoomme. Seuraa Joensuun Ladun tiedotteita, ilmoittaudu kahviovastaavalle tai vaikka nettisivujen kautta mukaan. Avaamme jälleen lauantaina 29.12.2018.

Joensuun Latu järjestää syksyllä kiitospäivällisen Joensuun Ladun talkoisiin ja tapahtumiin järjestäjinä osallistuneille, saat siihen henkilökohtaisen kutsun. Tapaamisiin!

                        Marjatta Partanen


 
 

Hei Lykkärin talkoolaiset!

Kiitos teille kaikille panoksestanne Lykynlammen kahvion pyörittelyssä. Erityiskiitos tämän talven emännällemme, Marjalle!! Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen, aukioloaikaa pidennettiin yhdellä viikolla (18.3 saakka), taitaa metsäladut olla vieläkin hiihdettävässä kunnossa.... talvi on suosinut lumiliikuntaa ja Lykynlammen kahviota taukopaikkana. Muistattehan, että Lykynlammella on kahvion alakerrassa lämmin tauko-wc- suihkutila päivittäin auki klo 8-20 ympäri vuoden, sisäänkäynti lammen puolelta. Sieltä tosin puuttuu takkatuli, munkintuoksu, ostettavat juomat ja syömiset ja iloinen kahvion henkilökunta, tätä on tarjolla taas kunhan nämä lumet on sulaneet ja uudet sataneet ja uutta vuotta aloitellaan. Toivottavasti te olette taas mukana talkoissa. Ja uusiakin talkoolaisia otetaan mielellään mukaan, jos ystäväpiirissäsi on kahviohenkeen sopiva henkilö, niin houkuttele mukaan ja pyydä ilmoittautumaan minulle. Kun meitä on tarpeeksi mukana, kenenkään urakka talkoolaisena ei ole kohtuuton. 

Palautetta kahvion toiminnasta tietysti taas teiltä pyytäisin, mitä hyvää, mitä korjattavaa ensi kaudeksi ym. Palautteenne on tärkeää, yritetään tehdä kahvion toiminnasta talkoolaisille mukava tapahtuma ja ulkoilijoille vielä kivempi paikka piipahtaa. Voit soittaa, laittaa tekstaria tai sähköpostia, kirjoittaa tai vaikka tarttua hihasta  ja kertoa palautteesi.

Tapaamisiin!

-marjatta-