Joensuun Ladun jäsenten käyttöön on hankittu yksi jäähdytetyn ladun yrityskortti !

Yksi latulainen tunnin kerrallaan, enintään kolme kertaa viikossa

Joensuun Seudun Jäähdytetty Latu Oy:lta on hankittu yksi yrityskortti Joensuun Ladun jäsenten käyttöön. Tämä tarkoittaa sitä, että yksi latulainen kerrallaan voi hiihtää Kontiolahden jäähdytetyllä ladulla ilmaiseksi enintään yhden tunnin kerrallaan/ maksimissaan kolme kertaa viikossa. Jos yrityskortin hiihto-oikeutta tilataan muille, on myös heidän oltava Joensuun Ladun jäseniä.

Jäähdytetty latu avataan lauantaina 12.10.2019 klo 10.

Latu on auki päivittäin klo 8.30 alkaen ja sulkeutuu ma-to klo 20, pe 19, la 18 ja su 19.

HUOM! Ladulla on päivähuolto klo 14.00-15.00, jonka aikana ladun käyttö on kielletty.

AH-stadionin kahviosta saat merkin kiinnitettäväksi hiihtoasuusi näyttämällä Joensuun Ladun jäsenkorttiasi.

Tervemenoa sen jälkeen ladulle!

Hiihtoaikojen varausmenettely:

Latulaiset voivat varata Vello.fi sovellutuksella hiihtoaikoja ilman välikäsiä.

Tee varauksesi näin:

• Avaa Vello.fi / PALVELUT Yrityskortti 1

• Aktivoi haluamasi päivä ja vapaa kellonaika ja näpäytä.

• Täytä avautuvaan ikkunaan pyydetyt tiedot.

• Ilmoita puhelinnumerosi ja/ tai sähköpostiosoitteesi.

• TALLENNA ja tarkista vielä grafiikasta, että ajat ovat oikein.

• Kysy tarvittaessa ristopla@elisanet.fi

Vello.fi ajanvarausohjeet