Umpihankihiihdot Joensuun lähiympäristössä...

Umpihankihiihto Koitereella 20. - 21.3.2021

Joensuun Latu ja Joensuun Kauhojat järjestävät yhteisen hiihtoviikonlopun Koitereen Kämppäsaareen. Perillä on komea kalastusosuuskunnan vuokrakämppä saunoineen ja muine fasiliteetteineen. Kämppään mahtuu 10 - 15 yöpyjää.

Hiihtomatkaa lähimmiltä rannoilta on 6 – 10 km, mahdollisia lähtöpaikkoja on pari. Todennäköisesti osan matkaa pääsemme seuraamaan kelkkauraa, hankikanto on mahdollinen, muttei varma. Perillä voi majoittua ja aloitella saunan lämmitystä tai jatkaa porukalla hiihtelyä saaristossa. Paluu sunnuntaina suoraan tai kierrellen osallistujien mielihalujen mukaan.

Startti kimppakyydeillä lauantaiaamuna klo 8 pääkirjaston edestä. Kyytiläiset maksavat polttoainekulut kuskille (käteisellä). Latulaiset maksavat Kauhojille 25 €, Kauhojien jäsenten vuokran maksaa seura.

Pieni porukka lähtenee jo perjantaina iltapäivällä, siihen on mahdollista liittyä. Vetäjänä Rauno Asikainen, rane.asikainen@gmail.com.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 14.3. mennessä: Kalle Ojantalo, ojatalo@student.uef.fi