Helmikuu 2021

Viikon-päivä

Tapahtuma / paikka

Järjestelyvastaava, tiedustelut ja ilmoittautuminen.

4.2.

KOLIN MAISEMAHIIHTO / PERUTTU

Koli
www.maisemahiihto.fi
x) Tapahtuma, jossa Jns Latu ei ole järjestelyissä mukana!

<<sivun alkuun - Maaliskuu

Toimintakalenterin ohjelmamuutokset ovat mahdollisia. Muutokset ilmoitamme mahdollisimman nopeasti näillä nettisivuilla ja/ tai Facebook'issa..

Useimmat retket ovat omakustanteisia, ja maksuilla katetaan esim. tilausbussin maksu. Kimppakyydeissä kyytiläiset sopivat keskenään kustannusten maksusta, ja suosituksena on, että kuski laskee bensakulunsa 0,25 euroa/kilometri.

Moniin retkiin pyydetään järjestelyjen helpottamiseksi ennakkoilmoittautumista. Reissujen vetäjät ovat liikkuvaa väkeä eikä puhelimeen vastaaminen ole aina mahdollista, joten ilmoittautumiset otetaan mieluiten vastaan sähköpostilla tai tekstiviestillä. Useisiin tapahtumiin voi ilmoittautua myös nettisivuilla retkikuvausten yhteydessä olevilla lomakkeilla.

TAPAHTUMIIN SAA OSALLISTUA MYÖS EI-JÄSENET, ELLEI TAPAHTUMASELOSTUKSEN YHTEYDESSÄ OLE MAININTAA: "VAIN JÄSENILLE!"

Retkillä ja tapahtumissa (valo)kuvataan luontoa ja ihmisiä

Joensuun Ladun tapahtumissa saatetaan kuvata paitsi luontokohteita, myös tapahtumiin osallistujia. Onnistuneita otoksia kerätään valokuvapankkiin ja kuvia käytetään Ladun tiedotuksessa ja markkinoinnissa.

Jos et halua omien kasvojesi näkyvän tiedotuksessamme, ilmoita siitä tapahtuman vetäjälle ja/tai kuvaajalle.