Ladun jäsenille Kontiolahden jäähdytetyn ladun hiihtoajan varaukset Vellolla

Joensuun Seudun Jäähdytetty Latu Oy:lta on hankittu kaksi yrityskorttia Joensuun Ladun jäsenten käyttöön. Tämä tarkoittaa sitä, että kaksi latulaista voi hiihtää Kontiolahden jäähdytetyllä ladulla samaan aikaan ilmaiseksi enintään kaksi tuntia kerrallaan. Jos yrityskortin hiihto-oikeutta tilataan muille, on myös heidän oltava Joensuun Ladun jäseniä.

Jäähdytetty latu on avattu perjantaina 12.10.2018 klo 10.

Latu on auki päivittäin klo 8.30 alkaen. Sulkeutuu ma-to klo 20, pe 19, la 18 ja su 19.

AH-stadionin kahviosta saat merkin kiinnitettäväksi hiihtoasuusi näyttämällä Ladun jäsenkorttiasi.

Tervemenoa sen jälkeen  ladulle!

Hiihtoaikojen varausmenettely:

Latulaiset voivat varata Vello.fi sovellutuksella hiihtoaikoja ilman välikäsiä. Jotta mahdollisimman moni latulainen voisi nauttia ladusta, varauksia voi tehdä toistaiseksi vain kolme kertaa viikossa, enintään kahdeksi tunniksi kerrallaan.

Tee varauksesi näin:

Jos hiihtoajan varauksesi eivät onnistu Vellon kalenterista, lähetä varaustietosi sähköpostilla osoitteeseen risto.paanala@gmail.com .

Vello.fi ajanvarausohjeet