Polkujuoksun yhteislenkit

Joensuun Ladun viikoittaiset polkujuoksulenkit on tarkoitettu juoksijoille, joita innostaa liikkuminen luonnossa ja polkuilu porukalla. Pääosin yhteislenkit juostaan metsäpoluilla, toisinaan myös retkeilyreiteillä ja poiketaan välillä kuntopoluillekin Joensuussa tai Joensuun liepeillä. Juoksut sopivat niin aloittelijoille kuin pidempään poluilla juosseille. Yhteislenkeillä on yleensä kaksi ohjaajaa ja täten myös kaksi ryhmää, joten löydät oman vauhtistasi polkuiluseuraa.

Maanantaiset yhteislenkit kestävät tunnin, vähän toista. Touko-kesäkuun aikana on lenkeillä teemat, kuten juoksutekniikka, juurakot, kannot, kivikot ja muu epätasainen maasto, ala- ja ylämäet, varusteet.

Polkujuoksulenkit järjestetään viikoittain aina maanantai-iltaisin klo 18 ja yhteislenkeistä tiedotetaan Joensuun Ladun verkko- ja facebook-sivuilla sekä Itä-Suomen polkuilijoiden facebook-sivulla. Ohjaajat ovat saaneet Suomen Ladun polkujuoksuohjaajien opit. Poluilla on mukavaa, toisilta juoksijoilta oppii ja kimpassa on hauskempaa!

Lisätiedot: Laura Pastinen, lpastinen@hotmail.com, 050 4057881

Ma 7.6. klo 18 Pärnävaara, Pärnävaarantie 32, Ylämylly. Teemana vaihteleva maasto, mäkeä varmasti mahtuu matkan varrelle. Ohjaajina Sointu ja Liisa.

Ma 14.6. klo 18 Rantakylä-Utra, Jukolankadun ja Koillisväylän risteys/Rantakylän valaistunladun P-paikka. Teemana juurakkopolut ja pitkospuut. Ohjaajina Laura ja Piritta.

Ma 21.6. klo 18 Lykynlampi, Lykynlammen ulkoilumaja, Onttola. Teemana ylämäki-alamäki. Ohjaajina Laura ja Heikki.

Ma 28.6. klo 18 Ukonharju, Lehmo. Lähtö osoitteesta Kylmäojantie 49 (kirjaston/terveysaseman parkkipaikka). Ohjaajana Piritta.