Polkujuoksut Joensuun lähimaastossa 2020

Joensuun Ladun polkujuoksut on tarkoitettu juoksijoille, joita innostaa liikkuminen luonnossa. Mieluiten juostaan metsäpoluilla, toisinaan myös retkeilyreiteillä tai kuntopoluilla Joensuussa tai Joensuun liepeillä. Juoksut sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneille polkujuoksijoille.

Aloituksesta päätetään, kun nähdään, miten kevät etenee, näillä näkyminen toukokuussa. Keskiviikkoiltaiset juoksut kestävät tunnin, vähän toista.

Ainakin alkuun polkujuoksuissa on jokin erityinen teema, kuten juoksutekniikka, juurakot, kannot, kivikot ja muu epätasainen maasto, ala- ja ylämäet, varusteet.

Aloituspaikat vaihtelevat, ja yhteislenkkien starttipaikasta ja reitistä päätetään muutamaa viikkoa aiemmin. Polkujuoksuista tiedotetaan Joensuun Ladun verkko- ja facebook-sivuilla sekä Itä-Suomen polkuilijoiden facebook-ryhmässä.

Ohjaajat ovat saaneet Suomen Ladun polkujuoksuohjaajien opit. Ohjaajia on useita, mutta lisää toivotaan, jotta juoksuja voidaan järjestää paljon ja ohjaajia vaihdella. Poluilla on mukavaa, toisilta juoksijoilta oppii ja kimpassa on hauskempaa!

Lisätiedot: Laura Pastinen, lpastinen@hotmail.com

Polkujuoksut jatkuvat ke 8.7.2020 klo 18/

Lähtö: Pärnävaaran ulkoilukeskus, Pärnävaarantie 32, Ylämylly

Lenkeillä noudatetaan turvavälejä ja hygieniasuosituksia; vetäjä kerää osallistujien nimet ja puhelinnumerot ennen lenkkiä. Seuraa tiedotusta seuraavista yhteislenkeistä Ladun nettisivuilla ja FB:ssa.

Lisätiedot: Laura Pastinen, lpastinen@hotmail.com, p. 050 405 7881

ja ohjaajana: Sointu Hyttinen, yksi vauhtiryhmä kaikille