Ensilumen hiihtoviikko Kiilopäällä 27.11. - 4.12.

Matkustamme Kiilopäälle bussilla. Viikon ohjelmassa on omatoimisten hiihtoretkien lisäksi Kiilopään oppaiden vetämiä retkiä Kiilopään viikko-ohjelman mukaisesti. Majoitus (7 yötä) hotelli Niilanpäässä 2 hengen huoneissa, 255 €/hlö ja 2 hengen huone yksin majoittuvalle 415 €. Majoitushinta sisältää aamupalan, liinavaatteet, lähtösiivouksen, iltasaunan päärakennuksen saunoissa, savusaunan perjantain yleisövuorolla sekä osallistumisen Kiilopään viikko-ohjelmaan.

Päivällinen ei kuulu majoitusten hintaan.  Sen voi tilata ennakkoon pakettihintaan 142 €/hlö/7 vrk. Jos haluat päivällisen, varaathan sen ilmoittautumisen yhteydessä.

Bussikuljetuksen hinta on 120 €/hlö. Kyytiin voidaan ottaa myös pelkän kuljetuksen tarvitsevia, mikäli majoittujien lisäksi jää tilaa bussissa.

Ilmoittautuminen alkaa kesäkuun alussa ja päättyy 31.8. alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Maksa varausmaksu 100 € heti ilmoittautumisen jälkeen Joensuun Ladun tilille FI62 1040 5000 5920 39. Kirjoita viestikenttään nimi/nimet, joita varausmaksu koskee. Kun olemme saaneet ilmoittautumisesi ja varausmaksu näkyy Ladun tilillä, on varaus sitova ja voimassa. Lähetän vahvistussähköpostin ilmoittautumisesta. Retkikirjeen lähetän syksyllä.

Matka toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 30 henkilöä.

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä: Eila Partanen, eila.partsu@gmail.com, puh. 050  502 8440

ILMOITTAUTUMISLOMAKE ensilumen hiihtoviikolle Kiilopäälle 27.11. - 4.12.

Yhteiskuljetus tilausbussilla/rasti sopiva(t)
Kahden hengen hotellihuone hotelli Niilanpäässä *
Päivällinen *