Ensilumen hiihtoviikko Kiilopäällä 26.11. - 3.12.

Matkustamme Kiilopäälle bussilla. Viikon ohjelmassa on omatoimisten hiihtoretkien lisäksi Kiilopään oppaiden vetämiä retkiä Kiilopään viikko-ohjelman mukaisesti. 

Majoitusvaihtoehdot (7 yötä)

Hotelli Niilanpää
* 2 hengen huone kahdelle 261,50 €/hlö
* 2 hengen huone yksin majoittuvalle 425,50 €

·        Majoitushinta sisältää aamupalan, liinavaatteet, lähtösiivouksen, iltasaunan saunamaailman saunoissa, savusaunan perjantain yleisövuorolla sekä osallistumisen Kiilopään viikko-ohjelmaan.

Pohjan Tytär lomahuoneisto (2 henkilöä) 717,50 €/lomahuoneisto. Huoneistossa on makuusoppi kahdelle hengelle (80×200), varusteltu keittiö/keittonurkkaus, olohuone, takka, sauna, suihku, wc ja vaatteiden kuivauskaappi.

Hirsimökki (2-4 hlöä) 717,50 €/mökki. Mökissä on kaksi sänkyä makuuhuoneessa sekä olohuoneen puolella levitettävä kahden nukuttava vuodesohva, sauna ja vaatteiden kuivauskaappi. Keittiössä mm. jääkaappi, mikro ja keittolevy, ei uunia.

Pohjan Ukko (max. 10 hlöä) 1230 €/mökki, jossa kaksi makuuhuonetta, kaksi tilavaa parvea, kaksi wc:tä, sauna pesuhuoneineen, vaatteiden kuivauskaappi ja tv. Keittiössä jääkaappi-pakastinyhdistelmä, sähköliesi, mikro, veden- ja kahvinkeittimet, astianpesukone.

·        Lomahuoneiston, hirsimökin tai Pohjan Ukko mökin majoitushintoihin ei sisälly aamupala. Sen voi tilata ennakkoon pakettihintaan 84 €/hlö/7 vrk. Jos haluat aamupalan, varaathan sen ilmoittautumisen yhteydessä.
·        Lomahuoneiston ja hirsimökin majoitushinta sisältää liinavaatteet, lähtösiivouksen, iltasaunan saunamaailman saunoissa, savusaunan perjantain yleisövuorolla sekä osallistumisen Kiilopään viikko-ohjelmaan.

Kuvia ja lisätietoa majoituksista Kiilopään sivuilla / Majoitus.

Päivällinen ei kuulu majoitusten hintaan. Sen voi tilata ennakkoon pakettihintaan 175 €/hlö/7 vrk. Jos haluat päivällisen, varaathan sen ilmoittautumisen yhteydessä.

Edestakaisen bussimatkan hinta on 139 - 154 €/hlö riippuen matkustajamäärästä. Kyytiin voidaan ottaa myös pelkän kuljetuksen tarvitsevia, mikäli majoittujien lisäksi jää tilaa bussissa. Yhdensuuntaisen bussimatkan hinta on 80 - 90 €.

Hinnat on päivitetty vastaamaan uutta maksuohjelmaa. Uuden maksuohjelman käyttöönotto helpottaa merkittävästi hiihtoviikon järjestäjien työtä.

Ilmoittautumisaika 16.7. - 15.9. Ilmoittautuminen tapahtuu alempana sivun alalaidassa julkaistulla ilmoittautumislomakkeella

Ennakkomaksu

Maksa ennakkomaksu 100 € heti ilmoittautumisen jälkeen tämän linkin kautta 'Kaamoksen hiihtoviikko Kiilopäällä ENNAKKOMAKSU'. Linkki johtaa Ladun varusteiden varausjärjestelmään, jota käytetään myös tämän reissun  ennakkomaksun ja myöhemmin loppumaksun maksamisessa. Tekstejä ei ole räätälöity näiden maksujen maksamista vastaaviksi. Kehitämme palvelua mahdollisuusien mukaan. Omien tietojesi antamisen jälkeen sinun täytyy hyväksyä Ehdot (Lupa sähköiseen markkinointiin on vapaaehtoinen, joskaan se ei liity ilmoittautumiseen). Tämän jälkeen pääset suorittamaan maksun loppuun Tilaa-painikkeella. 

Huom! myös huonekaverin täytyy maksaa ennakkomaksu sekä täyttää ja lähettää ilmoittautumislomake. Ota lomakkeelta muistiin varaustasi koskevat tiedot, tarvitset niitä loppumaksun yhteydessä. Kun olemme saaneet ilmoittautumisesi ja ennakkomaksun, varaus on sitova ja voimassa. Tämän jälkeen lähetetään vahvistussähköposti ilmoittautumisesta. Loppumaksu tulee maksuun 17.10. mennessä. Tieto loppumaksun maksamisesta sekä retkikirje lähetetään syys-lokakuun vaihteessa. 

Matkalla noudatetaan Joensuun Ladun matkaehtoja. Suosittelemme omaa matka- ja matkustajavakuutusta.

Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä.

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä: Eila Partanen, eila.partsu@gmail.com, puh. 050 502 8440

ILMOITTAUTUMISLOMAKE ensilumen hiihtoviikolle Kiilopäälle 26.11. - 3.12.

HUOM! Myös huonekaverin täytyy maksaa ennakkomaksu sekä täyttää ja lähettää  ilmoittautumislomake.

*Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteiskuljetus tilausbussilla/rasti sopiva(t)
Majoitus hotelli Niilanpäässä
Majoitus lomahuoneistossa / mökissä
Aamupala lomahuoneistossa tai mökissä majoittuville
Päivällinen *