Retkeily- ja liikuntavälineiden lainaus Joensuun Ladun jäsenille

Kajakkivarasto on Hasanniemen venevajassa (kartassa punainen nuoli)

Retkeilyvälinevaraston osoite: Sepänkatu 44 A, (Sairaalakadulta pihan puolelle.)

HUOM! Lainaajat ja varastohenkilöstö!

Sepänkatu 44 isännöitsijä toivoo, että pysäköit autosi lainauksen ajaksi asuntoyhtiön vieraspaikoille (2 paikkaa) tai Sepänkadun ja Sairaalakadun puolelle.

Avain- ja maksukäytäntö kajakkien arki-illan lainaajille:

Kajakkeja lainataan jäsenille arki-iltaisin (ma-pe noin 3 tuntia/ilta) 10 euron hintaan. Varauksen voi tehdä netin kautta tai puhelimitse. Jäsenkortti mukaan!

Ensisijaisesti lainausmaksu maksetaan käteisellä lainauksen yhteydessä. Jos käteismaksu ei syystä tai toisesta onnistu, voit myös maksaa lainausmaksun yhdistyksen pankkitilille:
Joensuun Osuuspankki FI27 5770 0520 0613 64.

Joensuun Ladulla on tarjota jäsenetuna  huomattava määrä lainattavia retkeilyvarusteita. Voit lainata edullisesti kalliimpia tai harvemmin tarvittavia välineitä  lyhytaikaiseen henkilökohtaiseen käyttöön. Kaikkien käyttäjien tulee olla Joensuun Ladun jäseniä.

Hyvä jäsen: Retkeily- ja liikuntavälineiden käyttövarauksen voi tehdä myös nettiavusteisesti eli katso varusteen tilanne (tilanteet) haluamastasi ajankohdasta ja ilmoita valinnastasi varastojen avaimenhaltijalle!

* Katso 2019 lainaus- & varaustilanne

Lainaaminen on ollut kiitettävän vilkasta. Jotta kajakit liikkuisivat entistä enemmän, olemme vuokranneet niille vajan Hasanniemestä veden ääreltä.

Kuhasalossa sijaitsevan Kuhamajan käyttöoikeus myönnetään latulaisille. Varaukset voi tehdä nettiavusteisesti kuten muut varusteet tai myös puhelimitse avaimen haltijoilta.

Varastoa täydennetään kysynnän ja rahatilanteen mukaan.  Säännöt ovat seuraavat:

• Retkeilyvarusteilla edistetään jäsenistön retkeilytoimintaa ja -harrastusta

• Varusteita lainataan Joensuun Ladun jäsenille jäsenetuna vain henkilökohtaiseen käyttöön, yhtä käyttökertaa varten kerrallaan. Tarvittaessa on voitava näyttää Joensuun Ladun jäsenyys toteen jäsenkortilla.

• Muille järjestöille voidaan välineitä lainata vain erikseen sovittaessa, lainaushinnasta sovitaan tällöin erikseen.

• Ladun omia tapahtumia varten on varauksilla etuoikeus

• Varusteita on käsiteltävä huolellisesti. Lainaaja vastaa varusteen rikkoutumisesta tai katoamisesta, korjaa tai hankkii tarvittaessa uuden.

• Varusteiden lainaamisesta huolehtii johtokunnan nimeämä työryhmä

• Ota huomioon, että jos tarvitset esim. telttaa lauantaista lauantaihin, on sinun merkittävä varaus alkamaan aiemmin eikä samana päivänä jona olet jo menossa.

Varaston ja Kuhamajan avain on:

Kari Kettunen, varastovastaava

kirsi.karjalainen@uef.fi

Faberin lumikengät
Teltat ovat laadukkaita
Kajakeissa on myös valinnan varaa.