Retkeily- ja liikuntavälineiden lainaus Joensuun Ladun jäsenille

Kajakkivarasto on Hasanniemen venevajassa

Avain- ja maksukäytäntö kajakkien arki-illan lainaajille:

Kajakkeja lainataan jäsenille arki-iltaisin (ma-pe noin 3 tuntia/ilta) 10 euron hintaan. Varauksen voi tehdä netin kautta tai puhelimitse. Jäsenkortti mukaan!

Käyttömaksu maksetaan käteisellä käyttöönoton yhteydessä.

Faberin lumikengät
Teltat ovat laadukkaita

Retkeilyvälinevaraston osoite ... sekä koronaohje...

Retkeilyvälinevaraston sijainti: Sepänkatu 44 A
(sisäänkäynti Sairaalakatu 22 puolelta)

Patvinsuolla olevien kajakkien sekä soutuveneen varaukset suoraan Patvinsuon luontokeskukselta Pekka Turuselta puh. 046 5720766

Tullessasi lainaamaan Joensuun Ladun retkeilyvälineitä huomioi, että olet koronaoireeton. Saat tilinumeron, jolle maksat vuokraamasi välineen ja huolehdi ennen ja jälkeen välineen käytön koskettelemiesi osien puhdistuksesta (esim. käsidesi).

Jäsenillä on käytettävissään laaja valikoima laadukkaita retkeilyvarusteita. Varaustilanne ja -varauslomake.

VARASTO ON AVOINNA MAANANTAINA JA TORSTAINA KLO 18.00 – 18.30 VARUSTEIDEN LUOVUTUSTA  JA PALAUTUSTA VARTEN.

Huolla ja kuivata varusteet aina ennen palautusta!

Hinnasto sivulla ”lainattavat retkeilyvarusteet”.

Katso 2020 lainaus- & varaustilanne ja varaa retkeilyvaruste tai Kuhamaja lomakkeella!

Melontakalusto on Hasanniemen venevajassa.

Varastoa täydennetään kysynnän ja rahatilanteen mukaan.  Säännöt ovat seuraavat:

• Retkeilyvarusteilla edistetään jäsenistön retkeilytoimintaa ja   -harrastusta
  • Varusteita lainataan Joensuun Ladun jäsenille jäsenetuna vain henkilökohtaiseen käyttöön, yhtä käyttökertaa varten kerrallaan. Varattaessa on voitava näyttää Joensuun Ladun jäsenyys toteen jäsenkortilla. Jos varaat esim. 2 rinkkaa, merkitse molempien käyttäjien jäsennumerot varaukseen.
  • Muille järjestöille voidaan välineitä lainata vain erikseen sovittaessa, lainaushinnasta sovitaan tällöin erikseen.
  • Ladun omia tapahtumia varten on varauksilla etuoikeus
  • Varusteita on käsiteltävä huolellisesti. Lainaaja vastaa varusteen rikkoutumisesta tai katoamisesta, korjaa tai hankkii tarvittaessa uuden.
  • Varusteiden lainaamisesta huolehtii johtokunnan nimeämä työryhmä
  • Lainaukset on merkattava alkamaan ja loppumaan lainauspäivinä, maanantaina ja torstaina. Ota huomioon, että jos tarvitset esim. telttaa lauantaista lauantaihin, on sinun merkittävä varaus alkamaan aiemmin eikä samana päivänä jona olet jo menossa.

Varastovastaavat ja
Kuhamajan avain on:

Hannu Melin, varastovastaava,
p. 040 7735767,
hannu.melin@gmail.com

Markus Haataja p. 050 3581885
Pekka Laakkonen p. 0500 192469
Heikki Leppänen p. 050 5530352.
Ilkka Raittila, p. 0400 137 753,
ilkka.raittila@gmail.com
Martti Ossi, 040 536 7298,
ossimartti@gmail.com