Retkeily- ja liikuntavälineiden lainaus Joensuun Ladun jäsenille

Kajakkivarasto on Hasanniemen venevajassa

Retkeilyvälinevaraston osoite: Sepänkatu 44 A, (Sairaalakadulta pihan puolelle.)

Avain- ja maksukäytäntö kajakkien arki-illan lainaajille:

Kajakkeja lainataan jäsenille arki-iltaisin (ma-pe noin 3 tuntia/ilta) 10 euron hintaan. Varauksen voi tehdä netin kautta tai puhelimitse. Jäsenkortti mukaan!

Käyttömaksu maksetaan käteisellä käyttöönoton yhteydessä.

Faberin lumikengät
Teltat ovat laadukkaita

Jäsenillä on käytettävissään laaja valikoima laadukkaita retkeilyvarusteita. Varaustilanne ja -varauslomake .

UUSI KÄYTÄNTÖ: VARASTO ON AVOINNA MAANANTAISIN JA TORSTAISIN KLO 18:00 – 18:30 SEPÄNKATU 44A ILMAN ERI VARAUSTA. JOS AIKA EI KÄY, SOVI ITSE LUOVUTUS VARASTOVASTAAVIEN LUETTELOSTA.

VAIN KÄTEISMAKSU!

Nouda viikonlopuksi tarvittavat varusteen torstaina ja palauta maanantaina, jolloin tavarat ehtii huoltaa ja kuivata ennen palautusta. Maanantaina voi myös vuokrata varusteita alkuviikon tarpeisiin.

Vuokraushinnat säilyvät ennallaan. Hinnasto sivulla ”lainattavat retkeilyvarusteet”.

Kuhasalossa sijaitsevan Kuhamajan käyttöoikeus on varattavissa nettiavusteisesti kuten muutkin varusteet.

Katso 2020 lainaus- & varaustilanne ja varaa retkeilyvaruste tai Kuhamaja lomakkeella!

Melontakalusto on Hasanniemen venevajassa. (Eri varausohje tekeillä seuraavan kokouksen jälkeen.)

Varastoa täydennetään kysynnän ja rahatilanteen mukaan.  Säännöt ovat seuraavat:

• Retkeilyvarusteilla edistetään jäsenistön retkeilytoimintaa ja   -harrastusta
  • Varusteita lainataan Joensuun Ladun jäsenille jäsenetuna vain henkilökohtaiseen käyttöön, yhtä käyttökertaa varten kerrallaan. Varattaessa on voitava näyttää Joensuun Ladun jäsenyys toteen jäsenkortilla.
  • Muille järjestöille voidaan välineitä lainata vain erikseen sovittaessa, lainaushinnasta sovitaan tällöin erikseen.
  • Ladun omia tapahtumia varten on varauksilla etuoikeus
  • Varusteita on käsiteltävä huolellisesti. Lainaaja vastaa varusteen rikkoutumisesta tai katoamisesta, korjaa tai hankkii tarvittaessa uuden.
  • Varusteiden lainaamisesta huolehtii johtokunnan nimeämä työryhmä
  • Ota huomioon, että jos tarvitset esim. telttaa lauantaista lauantaihin, on sinun merkittävä varaus alkamaan aiemmin eikä samana päivänä jona olet jo menossa.

Varastovastaavat ja
Kuhamajan avain on: