Retki- ja liikuntavälineiden lainaus Joensuun Ladun jäsenille

Kajakkivarasto on Hasanniemen venevajassa

Avain- ja maksukäytäntö kajakkien arki-illan lainaajille:

Kajakkeja lainataan jäsenille arki-iltaisin (ma-pe noin 3 tuntia/ilta) 10 euron hintaan. Varauksen voi tehdä netin kautta tai puhelimitse. Jäsenkortti mukaan!

Käyttömaksu maksetaan käteisellä käyttöönoton yhteydessä.

Faberin lumikengät
Teltat ovat laadukkaita

Retkivälinevaraston sijainti ... sekä koronaohje...

Haluatko lainata retkeilyvarusteen? Toimi näin:
1) Tarkasta varauslistasta, että haluamasi varuste on vapaana toivomanasi ajankohtana. Maksimi lainausaika on 2 vk.
2) Täytä lainauslomake, merkitse lainaus alkamaan ja päättymään maanantaina/torstaina, sillä varaus alkaa siitä kun haet varusteen ja päättyy aina maanantaina/torstaina. Saat varmistuksen lainauksen toteutumisesta sähköpostiisi. JÄTÄ YHTEYSTIETOSI = sähköposti ja puhelinnumero.
3) Hae varuste silloin kun olet varannut sen ja palauta kuten lupasit. Maksa Joensuun Ladun tilille, ei käteisellä. Hinta on sama viikonlopusta tai viikosta.
4) Lainaathan vain kun tarvitset, retkeilyvarusteemme ovat nyt todella suosittuja. Ja muista kertoa palauttaessasi mahdollisista vioista ja rikkoutumisista, ettei seuraavalle lainaajalle tule ikävää yllätystä.
5) Huolla ja kuivata varusteet aina ennen palautusta.

Huom! Käsittelemme varaukset saapumisjärjestyksessä talkootyönä, yleensä vasta iltaisin. Joskus voi käydä niin ettet saa varaamaasi varustetta aiemmin saapuneen, mutta vielä kalenterista puuttuvan varauksen vuoksi.

Mukavia retkiä ja reissuja!

Retkivälinevaraston sijainti: Sepänkatu 44 A
(sisäänkäynti Sairaalakatu 22 puolelta)

Patvinsuolla olevien kajakkien sekä soutuveneen varaukset suoraan Patvinsuon luontokeskukselta Pekka Turuselta puh. 046 5720766

Tullessasi lainaamaan Joensuun Ladun retkeilyvälineitä huomioi, että olet koronaoireeton. Saat tilinumeron, jolle maksat vuokraamasi välineen ja huolehdi ennen ja jälkeen välineen käytön koskettelemiesi osien puhdistuksesta (esim. käsidesi).

Jäsenillä on käytettävissään laaja valikoima laadukkaita retkeilyvarusteita. Varaustilanne ja -varauslomake.

VARASTO ON AVOINNA MAANANTAINA JA TORSTAINA KLO 18.00 – 18.30 VARUSTEIDEN LUOVUTUSTA  JA PALAUTUSTA VARTEN.

Hinnasto sivulla ”lainattavat retkeilyvarusteet”.

Katso 2021 lainaus- & varaustilanne ja varaa retkeilyvaruste tai Kuhamaja lomakkeella!

Melontakalusto on Hasanniemen venevajassa.

Varastoa täydennetään kysynnän ja rahatilanteen mukaan.  Säännöt ovat seuraavat:

• Retkeilyvarusteilla edistetään jäsenistön retkeilytoimintaa ja   -harrastusta
  • Varusteita lainataan Joensuun Ladun jäsenille jäsenetuna vain henkilökohtaiseen, lyhytaikaiseen (max 1 - 2 viikkoa) käyttöön, yhtä käyttökertaa varten kerrallaan. Varattaessa on voitava näyttää Joensuun Ladun jäsenyys toteen jäsenkortilla. Jos varaat esim. 2 rinkkaa, merkitse molempien käyttäjien jäsennumerot varaukseen.
  • Muille järjestöille voidaan välineitä lainata vain erikseen sovittaessa, lainaushinnasta sovitaan tällöin erikseen.
  • Ladun omia tapahtumia varten on varauksilla etuoikeus
  • Varusteita on käsiteltävä huolellisesti. Lainaaja vastaa varusteen rikkoutumisesta tai katoamisesta, korjaa tai hankkii tarvittaessa uuden.
  • Varusteiden lainaamisesta huolehtii johtokunnan nimeämä työryhmä
  • Lainaukset on merkattava alkamaan ja loppumaan lainauspäivinä, maanantaina ja torstaina. Ota huomioon, että jos tarvitset esim. telttaa lauantaista lauantaihin, on sinun merkittävä varaus alkamaan aiemmin eikä samana päivänä jona olet jo menossa.
Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Varastovastaavat ja
Kuhamajan avain on: