Retkeily- ja liikuntavälineiden lainaus Joensuun Ladun jäsenille

Kajakkivarasto on Hasanniemen venevajassa

Retkeilyvälinevaraston osoite: Sepänkatu 44 A, (Sairaalakadulta pihan puolelle.)

Avain- ja maksukäytäntö kajakkien arki-illan lainaajille:

Kajakkeja lainataan jäsenille arki-iltaisin (ma-pe noin 3 tuntia/ilta) 10 euron hintaan. Varauksen voi tehdä netin kautta tai puhelimitse. Jäsenkortti mukaan!

Ensisijaisesti lainausmaksu maksetaan käteisellä lainauksen yhteydessä. Jos käteismaksu ei syystä tai toisesta onnistu, voit myös maksaa lainausmaksun yhdistyksen pankkitilille:
Joensuun Osuuspankki FI27 5770 0520 0613 64.

Varusteiden lainauskäytäntö uudistuu
helmikuussa!

Joensuun Ladun jäsenillä on käytettävissään laaja valikoima latuyhdistyksen hankkimia laadukkaita retkeilyvarusteita. Ladun nettisivuilta näet varaustilanteen ja ohjeet varauksen tekemiseksi: https://joensuunlatu.sporttisaitti.com/varusteasiat/

Helmikuun alussa v. 2020 otetaan uusi käytäntö varusteiden lainaukselle Sepänkadun varastolla. Jatkossa tavaroiden luovutus ja palautus tapahtuu maanantaisin ja torstaisin klo 18 - 18.30. Viikonlopuksi tarvittavat varusteen on noudettava torstaina ja palautus on maanantaina, jolloin tavarat ehtii huoltaa ja kuivata ennen palautusta. Samalla maanantaina voi myös vuokrata varusteita alkuviikon tarpeisiin ja palautus on vastaavasti torstaina. Lainaaminen vuorokauden pituiseksi ajaksi päättyy. Vuokraushinnat säilyvät ennallaan.   Avaimenhaltijoiden  yhteystiedot ovat Joensuun Ladun nettisivuilla, vasemmalla palstalla.

Vasemman palstan valikosta pääset myös tarkistamaan varusteiden ennakkovaraukset ja suunnittelemaan omat tarpeesi.

Varauksen voit tehdä alla olevalla lomakkeella. Sekaannusten välttämiseksi toivomme, että merkitset etu- ja sukunimesi sekä puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Netissä julkaistaan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Ilmoita, jos osia yhteystiedoistasi ovat salattavia, niin avaimenhaltija ei julkaise niitä.

HUOM! Jos lainaat useampia varusteita, tulee kaikkien käyttäjien olla myös Joensuun Ladun jäseniä! Ota varusteita hakiessasi mukaasi kaikkien käyttäjien jäsenkortit.

Joensuun Ladulla on tarjota jäsenetuna  huomattava määrä lainattavia retkeilyvarusteita. Voit lainata edullisesti kalliimpia tai harvemmin tarvittavia välineitä  lyhytaikaiseen henkilökohtaiseen käyttöön. Kaikkien käyttäjien tulee olla Joensuun Ladun jäseniä.

Hyvä jäsen: Retkeily- ja liikuntavälineiden käyttövarauksen voi tehdä myös nettiavusteisesti eli katso varusteen tilanne (tilanteet) haluamastasi ajankohdasta ja ilmoita valinnastasi varastojen avaimenhaltijalle!

* Katso 2019 lainaus- & varaustilanne

Lainaaminen on ollut kiitettävän vilkasta. Jotta kajakit liikkuisivat entistä enemmän, olemme vuokranneet niille vajan Hasanniemestä veden ääreltä.

Kuhasalossa sijaitsevan Kuhamajan käyttöoikeus myönnetään latulaisille. Varaukset voi tehdä nettiavusteisesti kuten muut varusteet tai myös puhelimitse avaimen haltijoilta.

Varastoa täydennetään kysynnän ja rahatilanteen mukaan.  Säännöt ovat seuraavat:

• Retkeilyvarusteilla edistetään jäsenistön retkeilytoimintaa ja -harrastusta

• Varusteita lainataan Joensuun Ladun jäsenille jäsenetuna vain henkilökohtaiseen käyttöön, yhtä käyttökertaa varten kerrallaan. Tarvittaessa on voitava näyttää Joensuun Ladun jäsenyys toteen jäsenkortilla.

• Muille järjestöille voidaan välineitä lainata vain erikseen sovittaessa, lainaushinnasta sovitaan tällöin erikseen.

• Ladun omia tapahtumia varten on varauksilla etuoikeus

• Varusteita on käsiteltävä huolellisesti. Lainaaja vastaa varusteen rikkoutumisesta tai katoamisesta, korjaa tai hankkii tarvittaessa uuden.

• Varusteiden lainaamisesta huolehtii johtokunnan nimeämä työryhmä

• Ota huomioon, että jos tarvitset esim. telttaa lauantaista lauantaihin, on sinun merkittävä varaus alkamaan aiemmin eikä samana päivänä jona olet jo menossa.

Varaston ja Kuhamajan avain on 2019:
V.2020 alussa henkilöt hieman muuttuvat:

Kari Kettunen, varastovastaava

kirsi.karjalainen@uef.fi
Jussi Petrelius,  p.050 442 3341
jussi.petrelius@uef.fi
-kajakkien ja kanoottien lainaus ja palautus

Faberin lumikengät
Teltat ovat laadukkaita
Kajakeissa on myös valinnan varaa.