Varusteiden lainaus- & varaustilanne 2019

Käyttöhinnat Joensuun Ladun jäsenille v. 2019:

Yleinen lainausmaksu 10 €/ lainattava tavara / enintään viikko. Katso lisää...

Retkeilyvälinevarasto sijaitsee Sepänkatu 44 A, sisäänkäynti Sairaalakadulta pihan puolelle.

Kajakit, inkkarit ja melontavarusteet ovat Hasanniemen rantavajassa, toinen vaja Jokiasemalta päin, Katso kuva!
Vastuuhenkilö kajakkien ja kanoottien lainauksissa Ilkka Raittila, ilkka.raittila@gmail.com , p. 0400 137 753

SUOMU: Joensuun Latu on siirtänyt vanhimmat kajakkikaksikot Argon ja Inarin sekä soutuveneen Suomunjärven opastuskeskukseen. Nämä ovat jäsenistön lainattavissa 20 €/vrk tai 10€/4 tuntia. Tiedustelut ja ennakkovaraukset Suomun (luontotuvaltaopastuskeskuksesta /Tuula Turunen, p.050 372 6242,
thturunen@gmail.com !

Vasemman palstan valikosta pääset tarkistamaan varusteiden ennakkovaraukset ja suunnittelemaan omat tarpeesi.

Varauksen voit tehdä alla olevalla lomakkeella. Sekaannusten välttämiseksi toivomme, että merkitset etu- ja sukunimesi sekä puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Netissä julkaistaan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Ilmoita, jos osia yhteystiedoistasi ovat salattavia, niin avaimenhaltija ei julkaise niitä.

Varauksen voit tehdä myös puhelimella. Varusteen luovuttamisesta/ palauttamisesta on sovittava varaston avaimenhaltijoiden kanssa, joiden yhteystiedot ovat oikealla palstalla.

HUOM! Jos lainaat useampia varusteita, tulee kaikkien käyttäjien olla myös Joensuun Ladun jäseniä! Ota varusteita hakiessasi mukaasi kaikkien käyttäjien jäsenkortit.

Joensuun Ladun jäsen: Tee Kuhamajan ja/tai varustevarauksesi tässä

*
Saat vastausviestin. Varaus merkitään kalenteriin, johon se kirjautuu julkiseksi. Luovuttamisesta / palauttamisesta on sovittava erikseen varaston avaimenhaltijan kanssa.

Sovi noudosta hyvissä ajoin etukäteen, jotta varmistat, että joku avaimenhaltijoista pääsee paikalle.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ensisijaisesti käyttömaksu maksetaan käteisellä lainauksen yhteydessä. Jos käteismaksu ei ole mahdollinen, voit myös maksaa käyttömaksun yhdistyksen pankkitilille.

Joensuun Ladun tili varusteiden käyttömaksujen maksamista varten: Joensuun Osuuspankki FI 27 5770 0520 0613 64. Maksaessasi laita viitteeksi oma nimesi ja tieto siitä mitä olet lainannut.

HUOM! Älä maksa Joensuun Ladun tilille jäsenmaksua, vaan liity jäseneksi etusivun "sompaa" klikkaamalla.

Varaston ja Kuhamajan avain on:

Kari Kettunen, varastovastaava
- ei kajakit ja kanootit
p. 050 554 5133,
kj.kettunen@gmail.com
Ilkka Raittila, p. 0400 137 753,
ilkka.raittila@gmail.com
- vastuuhenkilö kajakkien ja kanoottien lainauksissa
Hannu Melin, puheenjohtaja,
040 773 5767,
hannu.melin@gmail.com
Martti Ossi, 040 536 7298,
ossimartti@gmail.com
Eero Oura, p. 045 260 8551,
eero.oura@gmail.com
Liisa Oura, pj. p. 040 829 4239,
liisa.oura@gmail.com
Pirjo Saukkonen, p. 040 509 0705,
pirjohsaukkonen@gmail.com
Ari Halinen, p.0500 223 623,
ari.halinen@kolumbus.fi
Marjatta Partanen, p.050 341 7940,
- ei kanootit
marjatta.partanen@gmail.com
Kirsi Karjalainen, p.040 512 9585,
kirsi.karjalainen@uef.fi
Jussi Petrelius, p.050 442 3341,
jussi.petrelius@uef.fi
- kajakkien ja kanoottien lainaus ja palautus.

Retkeilyvälinevarasto sijaitsee Sepänkatu 44 A, Sairaalakadulta pihan puolelle.

Kajakit telineissä