Melonta ja soutu ovat myös Ladun liikuntamuotoja

Melojat tutkivat reittivaihtoehtoja
Karelia-soudun maali häämöttää

Melonta on luonnonläheinen harrastus ja siinä pääsee katsomaan lähiluontoa hieman eri perspektiivistä kuin yleensä. Retkimelonta on Joensuun Ladun heiniä.

Joensuun Latu järjestää melontakoulutusta ja vaativuudeltaan erilaisia melontaretkiä. Meillä on yhteistyötä melontaseura Joensuun Kauhojien kanssa, ja jäsenemme saavat osallistua myös Kauhojien melontoihin ja retkille.

Melonnan harrastus Ladun retkillä on mahdollista myös niille jäsenille, joilla ei ole omaa kajakkia, sillä seuralla on viisi kajakkiyksikköä, yksi kajakkikaksikko ja kaksi inkkaria eli avokanoottia. Lisäksi yksi kajakkikaksikko on Suomunjärvellä, ja sitä jäsenet voivat vuokrata Patvinsuon kansallispuiston opastuskeskuksen emännältä.

Katso melontakuvia....