Joensuun Kauhojat

Melontaretki Liperin saaristoon sunnuntaina 5.8.2018.

Lähde leppoisalle ja virkistävälle päiväretkelle Liperin saaristoon. Retki soveltuu hyvin myös vasta-alkajille. Melomme suojaisia reittejä pitkin Liperin kirkkorannasta kohti Telmonselkää. Retken aikana voimme jakaantua kahteen ryhmään, jolloin melontamatkat ovat noin 12 km tai 20 km. Rantaudumme saareen, jossa on matala hiekkaranta ja tulipaikka. Ota mukaan omat eväät, riittävästi juotavaa, uimavarusteet ja sään mukainen vaatetus.

Kokoontuminen Ladun vajalle Hasanniemeen klo 8.30, josta ajamme yhteiskyydeillä Liperin kirkkorantaan ( 28 km Joensuusta, osoite Heinävedentie 2 Liperi). Jos liityt  ryhmäämme vasta Liperin Kirkkorannasta, niin lähdemme vesille noin klo 10. Välittömässä läheisyydessä on Rantamakasiini ja sen palveluita voimme käyttää retken jälkeen.

Koko Joensuun Ladun kajakkikalusto on varattu  etukäteen tälle retkelle.
Ilmoittautuminen 3.8.2018 mennessä (p. 050 495 4855//Katri tai tiaikatri@gmail.com).

Kerro samalla onko Sinulla auto, kattotelineet ja siinä kajakin kuljetusmahdollisuus sekä tarvitsetko Ladun vuokrakajakin. Matkakustannukset jaetaan autokunnittain.

Retkiterveisin Katri Tiainen ja Rauno Asikainen.

Ps. Melontaretki on Joensuun Ladun retki, jonne myös Joensuun Kauhojien jäsenet ovat tervetulleita.

Ps. Joensuun Latu ja Joensuun Kauhojat ovat erillisiä ja itsenäisiä liikuntayhdistyksiä, mutta tekevät tiivistä yhteistyötä. Keskinäinen jäsenyys ei ole automaattista, vaan jäseneksi liitytään kumpaankin erikseen.