Kahden yön melontaretki Oriveden saaristoon Kiteelle 26. - 28.7.2019

Vaihteleviin melontaympäristöihin suuntautuva opastettu retki Oriveden kaakkoiskulmalle antaa hyvät puitteet kesäiselle vesiretkeilykokemukselle. Yöt vietämme saarissa teltassa ja kodassa. Viimeisenä iltana on tarkoitus saunoa saaressa olevassa kalastajien saunassa. Matkan tarkoituksena on tutustua lähivesiemme retkeilymahdollisuuksiin.

Melontamatkaa kertyy noin 40 km kahden ja puolen melontapäivän aikana. Reitti kulkee suojaisia vesistöjä pitkin ja matkavauhti pidetään rauhallisena. Matkassa pysyy, kun on melonnan perusteet hallussa ja kokemusta kesäretkeilystä. Retkellä annetaan opastusta melontatekniikoista.

Varusteet: Kajakki, mela, melontaliivit, melontavaatetus ja varavaatteet kuivapussiin, juomapullo, eväät kolmeksi päiväksi ja ruokailuvälineet, tulitikut, retkikeitin, teltta/ majoite ja majoitustarvikkeet, hygienia tarvikkeet, pyyhe ja uikkarit yms. Tarkempi lista retkikirjeessä 22.7.2019

Kyydit järjestetään yhteiskyydeillä omia autoja käyttäen. Melontakalusto kulkee kanoottitelineellisessä peräkärryssä.

Lähtö Hasanniemestä, Joensuun Ladun varastolta, pe 26.7. klo 17.00. Paluu Hasanniemeen su 28.7. klo 18.00. 

Hinta: 5 €/hlö kyytimaksua auton kuljettajalle, melontakaluston vuokra Joensuun ladulta 30 €/vkonloppu ladun jäsenille (kajakit kannattaa varata hyvissä ajoin) Varaus netissä !

Kysymykset ja ilmoittautumiset 21.7.2019 mennessä:

Jarkko Laasonen, jarkko.laasonen@gmail.com, p. 0409126999